Імміграція до Манітоби
-
на федеральному етапі немає жодного значення яка буда програма по номінації для списку документів.
-
я записувала по назвам та країнам. В мене окремо.
-
Вам потрібно все з 13 пункту, що є в наявності. Ви здається вже завантажили усі свідоцтва в секцію Birth certificates. Свідоцтво про одруження, та українські паспорти підвантажуєте в Additional documents. Там є тип документи Marriege certificate та National ID Я завантажував усі сертифікати з поліції в секцію Police certificates
-
В ім центрі окрема сторінка на клятву а тут таке ...
-
Якщо не важко, може хтось покаже, як виглядає у Вас клятва перекладача саме з України, бо мені прислали , просто переклад, печатка українською і напис переклав перекладач такий то ... Це не підійде?
-
I can't believe I could share my own testimony on binary trading, because I have lost my money twice to scammers so I was afraid to invest but I have to keep on because I know am going to meet with the right person until I saw someone's testify about Sir Charles_Gary , I decided to try him,to my surprise I got my profits has he told me,am really happy for that you can if you want via telegram.me/joinchat/gYPvcR_mCGcyMzA8 telegram.me/joinchat/gYPvcR_mCGcyMzA8
-
Кажіть перекладачу, що вам потрібно зробити переклад з афідавітом та печаткою перекладача
-
Багато фото цих клятв відкладали пару-тройку днів тому. Пошукайте в чаті
-
@ElSombrero хоче кікнути Amelia з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Та шукаю ...)))
-
Бо тут вона і укр і англ , а у мене лише укр ...
-
Знайшов. А їх печатку не треба перекладати? 🙈
-
Ось такий допис має бути на перекладі від перекладача+печатка перекладача
-
Ви самостійно можете витягнути банк стейтмент зі свого кабінету, pdf file
-
Але є умови , змінити можна, в принципі...
-
Так.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, а на федеральному етапі в залежності від провінційної програми може бути обов'язково працювати у тогож самого роботодавця весь час до PR, якщо по MPNP, або ні, якщо по SWO?
-
Підкажіть, ще по справці банку. Як правильно запитати, щоби видали те, що треба. Виписку за останні 6 місяців з рахунку чи як? Це з усіма покупками з карти і т д буде ...
-
Атестат шкільної освіти як файл назвати? Як перекласти high school certificate?
22 Jan 2023, 05:40
56637/230617
2 minutes ago