Імміграція до Манітоби
-
Трудно спілкуватись Українською мовою, одразу лізе польська та йду в гугл з польської перекладати на Українську 😂
-
Швидко чогось
-
Дехто вже почав трохи хитрувати (нема в цьому нічого поганого), і перед подачею на ЕОІ аплікант звільнився після 6 місяців (працював із квітня), взяв employment verification letter, і тоді подав ЕОІ. Оскільки людина не працювала вже, то система закинула на окрему вибірку. Звичайно, бали дала тільки 12 за роботу як зв'язок із провінцією. Але людина мала освіту та підтвердження по роботі з України, мова 6. Відбирали в останню вибірку для українців. Вона ж серед тих 11, яким дали LAA. Треба дуже добре рахувати бали, по окремій вибірці 60. Там поки всіх беруть.
-
Вибірка діє скільки часу? В сенсі що протягом того року поки дійсний ЕОІ скільки буде вибірок?
-
Треба ще раз подавати на свм якщо не пройшов перший раз?
-
Доброго дня, планую йти через провінційну програму. Рівень англ CLB 6 - це приблизно ( по WeLARC) , майже 6 місяців пропрацьовано фул тайм на одного працедавця , диплом юриста ступінь Магістр. Вік 27. Розумію що немає жодних гарантій що отримаю номінацію і оцінюю реальні можливості - підкажіть будь ласка чи обмежена кількість місць для отримання провінційної номінації ? Якщо так то яка кількість ? Якщо не отримав як діяти далі ? Які порадите запасні програми ? Дякую дуже
-
Доброго дня всім! Як я зрозуміла Вінніпег відноситься до Консульства в Торонто. В моєї дитини закінчиться закордонний паспорт і віза' зайшла на сайт і хотіла зареєструватися на якусь дату в лютому, але там пише , що немає слотів. Я уже читала , зо важко схопити дату. Але я не розумію, який діапазон дат, чому не можна зареєструватися на березень чи травень 2023 ?
-
Немає