Імміграція до Манітоби
-
Тут краще в усьому самому спочатку розібратися, а потім в своїй компанії питати, бо канадські роботодавці зазвичай взагалі не тямлять що таке teer-noc, з чим це їдять та хто, де та як про імміграцію. Це як в нас усіх спитати які є нюанси щоб в Україну іммігрувати, то я впевнений ми навіть найменшої здогадки не маємо. А з приводу зварювальника, в Манітоби не така все суворо, ліцензій не потрібно.
-
Підкажіть, будь ласка. Якщо на момент подання заяви на PR дитина перебуває в Канаді і їй майже 17 років. Якщо в процесі розгляду заявки дитині виповнюється 18 і вона вирішує виїхати з Канади (наприклад, навчання в Європі). У цьому випадку вона автоматично позбавляється права отримати ПР разом з батьками?
-
Вітаємо, Sasha! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго вечора. Це якісь нові умови? Я щось проґавила? Чи то дійсно правда, що не потрібен мовний тест для SWM?
-
А я вже почала радіти) Дякую за відповідь
-
Друзі питання по ФОП і подачі на ПР, в мене є виписки по зарплатах, є контракти з компанією на яку працювала, є податки. Якою може бути ота справка що я працювала по контракту не менше 30 годин? Чи можна без цієї справки? Бо не певна що компанія з якою я працювала зможе мені оті години написати. Бож ФОП тому і ФОП, що головне роботу зробив.
-
Пошукайте в чаті по "фоп". Розписував вище
-
От я за ці 30 годин пишу, бо у ФОП контрактах ніколи години не враховуються
-
Так, але в листі може бути вказано, що ви надавали певні послуги з такого то по таке то число і в сумі на 900 годин. Головне, щоб розділена кількість годин на кількість робочих днів була не менша 30 год
-
Тут або у вас в контрактах може бути прописано, або просити компанію дати рекомендаційний лист де таке буде вказано. Я була ФОП 2група, виробництво. Мала усні домовленості з певними партнерами і тому просила їх надати рекомендаційний лист де було вказано, що я з ними працювала з такого-то по таке, виконувала таку-то роботу, за яку вони мені оплачували на мій банківський рахунок і я витрачала на це в тиждень 30-40 годин. Лист я писала самостійно і просто їх просила підписати, поставити печатку як що є.
-
Дитина має право бути у вашій заявці до 22 років. На момент подання ваших документів на федеральний етап вік дитини «заморожується» і головне подати документи до моменту як їй виповниться 22. Якщо вам погоджують PR, то дитина має просто повернутись з Європи на пару днів щоб залендитись і отримати свій статус.