Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь ласка, на якому етапі потрібні довідки про несудимість з усіх країн де жив більше 6 міс? Тільки заповнив eoi і думаю чи вже починати робити їх чи зарано, бо наскільки розумію вони дійсні рік.
-
Дякую!
-
Будь ласка ,скиньте посилання
-
Друзі, всім доброго ранку Підкажіть, якщо в Україні працювала неофіційно сама на себе, яким чином можна показати цей досвід роботи при подачі на PR? (контракти і офіц ФОП є тільки за останні півтора роки 2021-22) Чи я просто втрачаю ці бали?
-
Доброго ранку! Чи потрібен дозвіл від другого з батьків на отримання PR для дитини, чи достатньо рішення суду де встановлено місце проживання дитини з одним із батьків? Дякую. Якщо потрібен а другий за батьків його не дає, як краще тоді подавати документи? Чи може дитина жити довгостроково в Канаді тільки на study permit?
-
t.me/Saskatchewan_regina
-
Доброго дня. Скажіть хто знає коли буде консул у Вінніпег? І чи потрібно електрона реєстрація для зустрічі? Якщо потрібно реєстрація підскажіть сайт щоб подати заявку? Велике дякую за відповіді 🤗
-
Зрозуміло, мене цікавить питання зробити дитині паспорт. Чи простіше їхати в самостійно в консульство чи чекати консула?
-
Нам треба новий паспорт