Імміграція до Манітоби
-
Тоді чекати виїзної сесії консула і миттю реєструватися, як тільки зявиться повідомлення. В консульство в Торонто ви не можете просто так приїхати, треба писати лист, пояснювати ситуацію і очікувати відповіді
-
Я вже писав, що знайомі їхали до Едмонтона. Дзвонили туди, дуже просили, щоб їх прийняли, бо черги великі у Торонто.
-
Assemblers - TEER 4 www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/find-national-occupation-code.html
-
Вона така сама як і з сайте МВС
-
У закріплених повідомленнях є лінк на визначення TEER t.me/uccmb/67573?single
-
Але чи ця довідка підійте офіцеру?
-
замовляйте повний
-
Підкажіть будь ласка який витяг потрібен?
-
Дякую
-
Доброго дня.чи хтось замовляв довідку про несудимість в Угорщині?
-
Дякую дуже.спробувала .він робиться за 3 хвилини
-
@weswestern Підкажіть, будь ласка, я прочитала вище, що треба було вказувати на етапі номінації у розділі родичів навіть родичів по cuaet, але я була впевнена, що це стосується тільки родичів з ПР чи громадянством і там нікого не вказувала, але на федеральному етапі питали адресу батьків, тож там вказувала адресу Канади. Чи може стати це проблемою і чи є потреба написати на кризову форму та уточнити для них цей момент?
-
писали вже, вона має QR код, переклад, і підходить
-
Ні, це точно б не було місреп.
-
Дякую, я просто злякалась, щоб це не було як місрепрезентейшн
-
Не думаю, що це буде проблема. Вас повідомить офіцер чи ще щось потрібно додати. Якщо ви вказали адресу батьків, які вже в Канаді, то добре.
-
Всім, я припиняю відповідати приватно - дуже багато однотипних запитань, на які є відповіді у чаті.
-
Я вже просто блокую. Бо деякі люди вже не то що не пишуть «дякую» після 20-30 відповідей на їх питання, а ще й почали писати в приватні в 1-2 ночі. То вже наглість називається
-
А ще мені подобаються питання від незнайомих людей без "Доброго дня" чи "Привіт" в стилі "ти перекладав паспорт? напиши, шо ти далі робив"
-
Бо в нашому селі 25$ з людини ))) Мені здається це занадто
22 Jan 2023, 05:40
56830/230030
less than a minute ago