Імміграція до Манітоби
-
Друзі, а якщо зимою немає роботи, але ви і надалі рахуєтесь у договірі на роботу, на PR таке не проходить?
-
Можна по swo ,як є вже 6 міс, по грошах пробуйте з роботодавцем говорити на службу зайнятість стати для грошей...
-
звичайно ж ні. Якщо ви отримуєте Employment Insurance - ви безробітний, ніякий стаж вам не рахується
-
Тобто уряд
-
яке міністерство?
-
Тобто якщо міністерство продовжує сплачувати зп за цих умовних 3 місяці, то такий варіант можливий?
-
Ось я не розумію, чому мені роботодавець сказав, що PR отримати можливо. Працювати на фул таймі, але зимою, коли три місяці не буде роботи, уряд буде виплачувати 50% і воно зарахується
-
Люди, робіть все легально, без будь-яких хитрощів та схем. Не везіть сюди український менталітет, будь ласка. По-перше, ви шкодите самі собі, ризикуючи отримати бан на 10 років, а по-друге, ви шкодите репутації українців, які в майбутньому будуть іммігрувати.
-
якщо ви подасте на цю допомогу по безробіттю будучи у статусі тимчасового резидента, то ПР скоріше за все вам не бачити. Наскільки я зрозуміла, ви маєте на увазі виплати, на які у вас знімають з зп .
-
Такого в Канаді немає. Ніякого центру зайнятості тут нема
-
Тут йде річ про те, щоб отримувати за цих умовних три місяці 50% зп від центру зайнятості, не прериваючи договір
-
Дякую за інформацію
-
Видавати номінацію і ПР будуть офіцери, а не роботодавець. Тому вони мислять інакше і у них є чіткі правила і вимоги. Після 6 місяців тільки SWО для вас.
-
Це платить EI - Employment Insurance. Це є фонд страхування на випадок безробіття. Ви безробітні на цей період.
-
Це не центр зайнятості по безробіттю. Це коли в тебе є договір про роботу, але ти вимушено мусиш припинити роботу, якось так роботодавець сказав
-
роботодавець знає про ці виплати бо вони стосуються канадців і можливо людей з ПР. На нас це навряд чи розповсюджується, хоча з зп вищитують, але й на пенсію вищитують😜.
-
Стаж не йде при цьому. У вас буде перерваний стаж. У вас припиняється контракт на період безсезоння чи контракт далі йде, є бенефіти і т.д.?
-
Для SWM це не можливий сценарій.
-
Щойно повідомили одні апліканти, які йдуть через спецвибірку, що MPNP офіцер продзвонював їх також, уточняв дані по роботодавцю та контракту, який завершується через кілька місяців. Кілька днів тому офіцер телефонував до роботодавця також. На моїй пам'яті таких прозвонів аплікантів не було.
-
Нажаль я з першого курсу в магістратурі, тому бакалавра не маю, але дякую за відповідь ☺️
22 Jan 2023, 05:40
56902/228919
3 minutes ago