Імміграція до Манітоби
-
Та біда не тільки з англійською 🤪
-
Саме так, це і ж той ризик, який люди беруть на себе, не здаючи тестів. Я вже зустрічав кількох аплікантів, які подалися як TEER 2 або 3, але по факту виконують роботи TEER 4. Подивимось, як будуть розвиватися події з їхніми аплікаціями. Люди не хочуть здавати тест з мови з різних причин: гроші, час, банальне небажання вчити мову.
-
Я не хочу здавати, бо це дуже великий стрес для мене. Я і на уроках дуже нервую, а тут ще й екзамен. Англійська в мене не погана, але ж той тест - то багато на знання структури тесту, а не мови, ще й готуватися 1-2 місяці, на що в мене не має часу, бо я дуже багато працюю і увечері і на вихідних також. Тож, якщо я набираю бали без цього тесту, я не буду його здавати, оминаючи багато стресу для себе і даючи себе хоч якійсь час на відпочинок.
-
Я теж багато працюю,а в той чай коли йшла підготовка до тесту ще й волонтерів, + займався по 2 години занять англ кожен день ( спец.курси під IELTS) було важко,думав криша поїде 😂але нічого все здав.3-4 місяці можна помучитися.Ми в англомовній країні,треба вчити мову
-
Вам і ніхто нічого не каже, не сприймайте особисто, але про що волонтер каже, що треба бути готовим до того, що його можуть попросити здати. Там ще роботодавець має , здається підтвердити ,що ви знаєте англійську. Тому можнапослухати , подякувати , а робити по своєму.
-
Так вже пізно, закінчився івент))