Імміграція до Манітоби
-
Чи потрібно для Skilled Worker Manitoba and Skilled Worker Overseas робити легалізацію через WES? Бо я читав у цьому чаті що тільки для Express Entry потрібно... Якщо так, то обов'язково обирати на сайті WES саме Immigration, якщо потрібно і для інших цілей дипломи, наприклад Employment, Certification. Дякую!
-
А яка кількість балів потрібна для SWM?
-
Просто копія диплому та додатку і їх офіційний переклад
-
Дякую 🤗
-
В останню вибірку найнижчий був 650 здається
-
Якщо в мене робота з дому , податки сплачуються в Манітобі, працюю в канадській компанії full time, в контракті моя адреса (Вінніпег) вказана як моє місце роботи ( work site) , всі документи роботодавець надасть. Але у компанії немає фізичного офісу в Манітобі, чи це підходить для номінації Skilled Worker Manitoba, Skilled Worker overseas? Я читав вимогу до роботодавця на сайті програми, там не знайшов чіткої відповіді. Чи це вже буде на суб'єктивну думку Immigration?
-
Вітаємо, Евгений! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua