Імміграція до Манітоби
-
достатньо. Бали ви отримаете коли вкажете в системі на ЕОІ свою освіту: бакалавр, магістр
-
Якщо в мене робота з дому , податки сплачуються в Манітобі, працюю в канадській компанії full time, в контракті моя адреса (Вінніпег) вказана як моє місце роботи ( work site) , всі документи роботодавець надасть. Але у компанії немає фізичного офісу в Манітобі, чи це підходить для номінації Skilled Worker Manitoba, Skilled Worker overseas? Я читав вимогу до роботодавця на сайті програми, там не знайшов чіткої відповіді. Чи це вже буде на суб'єктивну думку Immigration?
-
Вітаємо, Евгений! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Я починаю працювати тільки зараз, просто завчасно хочу зрозуміти свою ситуацію . А що там має бути написано?
-
що вказано у формі Т4? якщо ви почали працювати у 2022
-
immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/ тут можна подивитися статистику за всі періоди
-
Добрий день Підкажіть будь ласка Я отримав офер Роботодавець має молодий бізнес (півтора року) Чи зможу я податись на номінацію і в подальшому на ПР?
-
Добрий день, підскажіть хтось може робив довіреність в імміграційному центрі? Як це відбувається і скільки часу займає
-
Якщо фірма має просто extra registration у провінції, без фізичного офісу, то швидше всього не підійде. Але я б на вашому місці написав до MPNP.
-
Доброго дня підкажіть будь ласка як зробити водійські посвідчення в Вініпезі онлайн 😉
-
Якщо фірма має працівників та не є збитковою, то не мало б бути питань. Найкраще написати до MPNP, якщо є сумнів
-
Як ви знаєте, що податки сплачуються в Манітобі, якщо компанії в Манітобі немає? Розрахунок податків береться по тій провінції, де знаходиться роботодавець
-
Бо можливу ще більшу якусь плутанину введуть)))
-
Стосовно перекладу укр.паспорту. у дружини в книжечці є типу такі дані як : група крові, потім перших двох дітей записали , наступних ні.... Я думаю ці сторінки їм не потрібні ?
-
Я взагалі не дуже впевнена, що він потрібний . Написано - if applicable
-
@kokototokk, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
t.me/ManitobaLife
-
Помилилися чатом. Питайте в Українська Манітоба.
-
Поділіться хтось досвідом, як зробити довіреність на продаж нерухомості в Україні
-
Добрий вечір.Якщо взяли довідку з Польщі про несудимість за три дні до вильоту, така довідка підходить, чи потрібно замовляти нову?
22 Jan 2023, 05:40
57077/230861
4 minutes ago