Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір, скільки потрібно пропрацювати в Манітобі, щоб податись на піар і чи онлайн робота підходить (компанія там зареєстрована). І чи спеціалісти іт/маркетинг та логістика взагалі там потрібні ? Можливо є якесь посилання, де можна чекнути? Про нас: Англійська С1 (пройдений іелтс тест) Французька В2 (пройдений тест) Вища освіта магістратура та бакалавріат. Всім дякую! Всім добра!
-
Скажіть будь ласка, ОК5 і 7 без печаток в Дії. То потрібно до кожної роботи додаток у вигляді контакта і даних колег? В мене 29 років стажу, довідки є тільки за 4 рока з Харкова , а 25 років у Маріуполі на одному підприємстві, але в різних відділах. Звідти нічого не дістати або з днр печатками.
-
В мене так само там група крові та ін. зайве. Переклав усе, нехай буде. На кінцеву ціну вже не дуже впливає
-
Вітаємо, Николай! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, 2 сторінка Settlement plan потрібно вказати intended occupation in Manitoba, employment plan and taking steps before you arrive in Manitoba. Як потрібно відповісти на ці запитання, якщо я живу і працюю тут майже рік, а не щойно планую сюди іммігрувати? Ці питання не обов'язкові, але скіпнути їх напевно не варто.