Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Допоможіть розібратись, я відпрацював 6 місяців та отримав employment letter що це підтверджує, чи можу я змінити роботу, але подаватись саме від старої? Знайшов інформацію що ні, але хотів уточнити, можливо все таки можна тому що маю кращу пропозицію. Дякую!
-
Якщо минуло після здачі біометріі 2-3 місяці ( прийшов лист ) але не подали на вклейку візи , чи можна це зробити зараз ? Чи знову заповнювати анкету треба ?
-
Доброго дня Такого достатньо?
-
Дуже вдячний за розʼяснення!
-
Тобто якщо я хочу йти по SWM, потрібно залишатись та працювати на того ж роботодавця до моменту отримання номінації та подачі на федеральний?
-
Доброго дня, якщо я не оновлював фото у паспорті внутрішньому у 25 тому що мені виконалось вже тут я повинен просто написати пояснення чому або що робити у цій ситуації?
-
А якщо працювали не офіційно, але є змога взяти референси від колег, то це підійде для пруфа балів?
-
Якщо ви готові брати на себе такий ризик, то це ваша справа. Дехто так ризикував і отримував ПР, декого просили надати довідку із податкової про сплату податків. І люди самостійно відкликали аплікацію за номінацію, бо не могли надати офіційного підтвердження. Але це було до війни. Як зараз буде йти перевірка, то не відомо.