Імміграція до Манітоби
-
Живучи в Манітобі для отримання ПР у вас є найпоширеніші 2 напрями: 1-й це ЕЕ (express entry) - високі дуже вимоги; 2-ий напрям ділиться на 2 програми конкретно від провінції: SWO і SWM. І саме по ним дають номінацію за допомогою якої ви маєте право податися на 2-й напрям ПР. Номінація зовсім простими словами це квиток що дає можливість зайти до театру в якому можна виграти приз у вигляді ПР😂😉.
-
Я був в посольстві в Торонто нічого такого геть зовсім не запитували
-
Добрий вечір Скажіть будь ласка якщо в посольство записався паспорт закордонний отримати, чи будуть щось типу становити на військовий облік чи що подібне, скажіть будь ласка може до чого не додумаюсь спитати Дяк.
-
Посольство в Оттаві, Генконсульства у Торонто та Едмонтоні. Не хвилюйтесь, консульському співробітнику глибоко чхати на Ваш військовий облік.
-
балів по чому? Де і як рахували? Якщо висока англійська тоді йдіть через ЕЕ. Напряму без номінації.
-
Тобто, номінація це перший крок до отримання ПР, окей, я просто маю досить багато балів і планував відразу подавати за звичайною схемою (за варіантом 2) просто зібрати пакет документів, виконати всі вимоги, відправити куди треба, все!
-
по SWM 1000 бальна система. По SWO 60 бальна система. Спочатку рахуєте бали, вибираєте більш підходящу програму для вас, вони трохи відрізняються, потім заповнюєте ЕОІ, чекаєте вибірку, якщо пройшли отримаєте LAA, завантажуєте усі документи що підтверджують інформацію вказану вами в ЕОІ, офіцер розглядає, видає номінацію якщо все правильно зроблено.
-
я знаходив на офіційних сайтах таблицю з балами, тобто там є англійська, адаптація, робота в Манітобі, вік заявника і т.д., у кожному пункті нараховуються бали, я про цю таблицю говорю.
-
Соррі так в консульстві
-
Зрозумів. Дякую
-
Не потрібна ліцензія та не є regulated
-
Імена та дату народження писав сам. Вони лиш адресу ставлять та дату фото. В усіх сканерах є режим попереднього сканування (іноді захований в опціях). Скануєте попередньо, потім вибираєте тільки контури фото, рівно по краях, і скануєте лиш саме фото у високій якості.
-
з консульства військовозобов"язаних відразу в ЗСУ відправляють кур"єрською службою Міст.
-
Доброго вечора, якщо робота фіксований контракт, 6 місяці, можливо продовжать на 1 рік але в вакансії вказано seasonal, це підходить для SWO? Дякую
-
От і в мене така каша. Не знаю з чого починати 🤯
-
В подібними запитаннями в чат Українська Манітоба.
-
Хто відкривав рахунок в TD, на скільки дають кредитку, і чи дійсно в них так що, скільки ти можеш покласти коштів на стільки буде кредитний ліміт?
-
Користувач lusy_td, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Це нормально)С..") не відповідає мові правил чату.
-
Це нормально) Скоро все проясниться 😉
-
Вітаємо, Nastya! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
22 Jan 2023, 05:40
57325/229827
12 minutes ago