Імміграція до Манітоби
-
Вітаю! А у вас application status мінявся за цей період? Бо в мене вже біля двох тижнів received і все на тому :)
-
Дякую) так само було, тижні два received, потім in progress і вчора complete
-
Доброго дня. Сьогодні отримав листа із номінацією. В листі вказано, що при подачі на федеральному етапі треба додати результати тесту мови.
-
Як це так? Не змінюються же умови на федеральному рівні
-
Vitia Polo, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Так в листі це вказано. Але в переліку документів на федеральному етапі вказано якщо є відповідний TEER то не потрібно мова. Тому пробуйте йти далі. Даже якщо і запросять, то буде час його здати. Вітаю
-
Заради цікавості подивилась свого листа місячної давності, то там теж саме про тест (тест я здавала, то навіть і не помітила відразу)
-
В мене є номінація, далі я подалася з цією номінацією та чекаю номер справи вже другий місяць…
-
У нас теж вже другий місяць пішов. Здається номінація до 6 міс
-
SWM. 25 березня подала документи на номінацію. Через тижні три змінився статус на assessment in progress. На наступний день дзвонили до роботодавця. Вчора змінився статус на assessment complete. Тобто рівно місяць і один день на розгляд і затвердження. Сьогодні отримала листа. Я в шоці що так швидко В мене наче 780 балів було, чи 785 щось типу того Teer 3, administrative assistant, clb 8, жодного минулого досвіду не клеймила Доречі що цікаве, думала що може бути відмова бо чоловік на EI зараз. Але насправді жодного запиту не будо щодо додаткових документів, досвіду, тощо. Мали потрібну суму дя SWM на рахунку. Все дуже швидко, я навіть не очікувала
-
Чи потрібна якась сума для SWM? Я гадав тільки для SWO.
-
Можливо тут мається на увазі що якщо є сертифікат, то він має бути валідни на момент подачі.
-
Тоді норм)
-
Я ж головний аплікант а не чоловік тому якщо їх зараз це влаштувало то все норм, тим паче він вже виходить на роботу хаахх
-
Так п на федеральному не можуть подзвонити чи написати що до EI?
-
І доречі у нас ця сума була на рахунку трошки менше ніж 3 місяці там Теж думала будуть питати чого так
-
Так. Така ж сама 10000+2000, Але може бути меньше на рахунку і офіцер може врахувати вашу ЗП. Але це на розсуд офіцера.
-
Так по SWM було багато кейсів , у людей ,у яких не було тих 10 тисяч на рахунку ,і я кажу що їм не вистачало половини , але багато з них вже з номінацією . Якщо я зрозумів правильно, то замість цією суми , просто зараховують заробітну плату ? Бо інакше не можу зрозуміти, яким чином люди отримають номінацію без грошей
-
Підкажіть будь ласка якщо робота один тиждень 60 годин а другий 20 це буде рахуватись фултайм?
-
Доброго дня, якщо діти вписані у паспорт дружини чи потрібно ім виробляти власні паспорти перед подачею на PR???
22 Jan 2023, 05:40
57376/232407
2 minutes ago