Імміграція до Манітоби
-
Підскажіть ви переклади окремим файлом клейміли?
-
Доки є хвилинка часу хочу безмежно подякувати волонтерам цього чату і просто звичайним людям, які вже пройшли частину шляху до постійного резиденства і зараз допомогають іншим своїми порадами. Я до глибини душі вражен вашою терплячістю і альтруїзмом. Якби мені довелося волонтерити в цьому чаті, я би вже на другий день втратив глузд від нескінченних однотипних питань на шквалт : це правда, що в Манітобі видають пр через 6 місяців? А на третій день зробив би додаток до телеграму, в якому можно просунути свою руку через екран телефону і йоб..ти співрозмовника (не сильно, по батьківські) і не тому, що я дуже злий, а тому що хтось дуже лінивий і тупий для самостійного пошуку інформації за умови, що все вже давно написано, розписано і, навіть, зняте відео. Іноді мені здається, що деякі індивіди чекають, що волонтери з чату винайдуть пристрій в який можно буде запихнути якусь частину свого тіла, воно зчитає все твоє життя, перейде на офіційні сайти і заповнить всі дані за них. Ох, щось Остапа понесло... Підсумую: волонтерам - дякую, іншим людям - намагайтеся не бісити їх, бо сьогодні вони є, завтра вони втомляться від вас .
-
Всім привіт Хто знає якщо є атестат зі школи, а додатку нема, то все рівно треба пояснювальну писати ?
-
Нажаль ні, не можна. На цю строчку роботодавець може і не зверне уваги. А от якщо податися на номінацію від Манітоби, то місцевий офіс імміграції точно це не пропустить та вліпить бан за працю без належного ворк перміта. Якщо ви приїхали по CUAET, то дуже дивно що офіцер видав перміта з обмеженими по Канаді. Якщо хочете працювати за межами онтаріо, то яб подався онлайн на новий перміт з проханням відмінити обмеження.
-
Чому не можна , я з чоловіком працюю в Манітобі , а написано Онтаріо ( написано так, тому що коли заповнювали заявку на Cuaet вказали що поїдемо в Онтаріо ) а поїхали у Манітобу . І у офіцера я питала коли отримували Work Permit чи можу працювати в іншій провінції і він сказав так .то не офіцер дає обмеження , а людина сама вказала в заявці провінцію