Імміграція до Манітоби
-
Чому не можна , я з чоловіком працюю в Манітобі , а написано Онтаріо ( написано так, тому що коли заповнювали заявку на Cuaet вказали що поїдемо в Онтаріо ) а поїхали у Манітобу . І у офіцера я питала коли отримували Work Permit чи можу працювати в іншій провінції і він сказав так .то не офіцер дає обмеження , а людина сама вказала в заявці провінцію
-
Яб на вашу місці якнайшвидше зайнявся цим питанням та шукав кваліфікованої допомоги, наприклад звернувся до безкоштовного адвоката в бест вестерні, якщо він там ще є. На власному досвіді дуже багато стикався з винятковою некомпетентністю федеральних працівників. І все що знаходжу з приводу NES в локаціі вказує на заборону праці поза межами вказаної локації Наприклад: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents/foreign-workers/provincial-nominees-permanent-resident-applicants/bridging-open-work-permits.html
-
It's a thing of joy, and I'm proud to be one of investor of IQ OPTION INVESTMENT COMPANY. This company don't fail investors at all. I'm glad I met Sir Charles_Gary who gave me all guidelines and strategies to go through trading successfully and I'm proud to be an Investor in bitcoin. Cheers to everyone like me investing in bitcoin. I recommend him to you all! t.me/joinchat/m7-S1bUVFv82ZmY8 t.me/joinchat/m7-S1bUVFv82ZmY8
-
Чи треба витяг ?
-
Доброго всім дня! Знаю було багато питань про 30+ годин на тиждень але пошукавши по ключовому слову відповідь не знайшов. Тому перепитаю )) Маю контракту якому прописано фул тайм, та зазначено що він діє без обмежень тобто безстроковий. !Але ! По цьому контракту щотижнево Маю 25-35 годин !! Як відбувається підтвердження через роботодавця ? Лист з загальною кількістю годин за період чи це телефонний дзвінок від іміграйійного офіцера ?
-
Part time?
-
Як називається умова в Канаді колу працюєш не цілу? робочу неділю