Імміграція до Манітоби
-
Як називається умова в Канаді колу працюєш не цілу? робочу неділю
-
Мабуть працівник в service Canada видає sin на підставі дійсного work permit, який в вас точно був, а де ви там будете працювати вже мабуть його не хвилює(бо там не імміграційні офіцери сидять). Яле я впевнений на вашому папірці з sin є примітка про необхідність наявного перміту. Але це все вже дрібниці... Головне розібратися з питанням локації. Та не забудьте будь ласка з нами новинами поділитися.
-
Щоб Отримати пмж у Канаді , недостатньо заповнити форму. Вам треба вивчити програми імміграції, зрозуміти за якою ви плануєте йти, скласти тест з англійської мови, зібрати усі документи, починаючи з свідоцтва про народження та шкільний атестат, перекласти їх і потім вже починати шлях імміграції. Не ображайтеся на людей, але спочатку ознайомтеся в загальних рисах про імміграцію. Це не анкета на візу куает. Не можна заповнити форму и чекати рішення. Це комплексний процес
-
В листі має бути вказано не менше 30 годин на тиждень. І будуть телефонувати до вашої компанії, контактувати з особою яка буде вказана в листі як контактна особа, в неї будуть питати правдивість вказаної інфо. Я б рекомендувала пояснити це на роботі і просити щоб вказали середні дані. а не 25-35
-
Доброго дня ! Я хотів запитати можливо хтось робив справку про несудимість в США ? Не могли підказати , як краще її зробити! Дуже вдячний ! Гарного всім дня!
-
Можливо хтось проходив лічно через процес ? Тому що не пойму, здавати відбитки пальців у Канаді 😅😅😅?
-
Дякую !
-
Добрий вечір. Чи можна зробити criminal records в Police Service? Чи то тільки для Канади роблять, а для України тільки через Дію?
-
Дякую!
-
Дуже дякую. Свою я сьогодні взяла в Дії. То для дітей. Вони виїхали з України коли їм було 18 років і 2 місяці. Виходить що і їм також потрібні. А Дїї в них немає. Завтра буду дивитись чи через МВС можу їм взяти.
-
Добрий вечір.в когось було таке, що дія не видала довідку одразу.пише чекати до 10 днів?