Імміграція до Манітоби
-
Моєму босу дзвонила жінка-філіпінка 2 тижні тому. За чей час руху ніякого
-
Доброго дня, друзі! Прийшов час подавати на ПР, англійська здана, підкажіть, після отримання ПР по провінційній програмі можливо відразу переїжджати в іншу провінцію на іншу роботу чи там є якісь забов'язання? Дякую!!!
-
ez9q8b.cyou/fb4aRH9XRHFVUmRkZHsMflJvUmgUUQVGWnIsKHcjRCgNFwVGTxETMy9TPFUSLDwPG1xUFThOGjNvEzZxDwJ8IQJFHWsXHRM9TywC&p=atfstg&_mi1682675153185
-
Ви коли подавались на номінацію хіба не ставили галочку, що збираєтесь жити в Манітобі? Але взагалі закони Канади дозволяють власникам ПР вільне проживання буть де в країні.
-
Федеральна, це яку ви маєте на увазі?
-
Я ще не подавався на номінацію, тому , як ще обираю програму. Є ж дві програми для кваліфікованих працівників: одна провінційна, інша федеральна. Я вагаюся , яку обрати...
-
Напевно, я ще не сильно шарю в абревіатурах. ...
-
То федеральна, то мається через FSW EE?
-
Якщо я правильно розумію. То є просто кваліфіковані працівники, а інша кваліфіковані працівники Манітоба... То друга буде провінційна. І всюди буде ще зелений бичок намальований... І ще ви заповнюєте форму через сайт провінції Манітоба...
-
В будь-якому випадку, якщо ви йдете через номінацію, то там буде питання чи збираєтесь ви проживати в провінції далі. Як я вказав раніше, законних підстав для обмеження вашого пересування по країні немає після отримання ПР. Все на совісті номінанта. P.S.: Порада. Почитайте закріплені повідомлення (їх там більше 40).
-
Так, дякую, я в процесі їх читання
-
В широких просторах інтернета є трохи прикладів та думок. Найперше - це закон. Кожний громадянин та перманент резидент має свободу вибору місця життя та роботи, яле є також і стаття про шахрайство. Приклади позбавлення ПРу номінантів від провінції за шахрайства якось мені попадалися, але якщо не помиляюся, там в статті взагалі мізерні числа, 5-10 чиловік на рік, що в масштабах Канади взагалі капля в океані. Яле, якщо не хочеться щоб холодок по тілу йшов коли будете на громадянство або нову ПР картку подаватися і потрібно буде знову розписувати останні 5 років і виявиться що людина злиняла з провінції через 2 тижні, то є 2 основні думки: 1. Зі слів інших, різні адвокати радять прожити в провінції щонайменше 6-12 місяців після отримання ПР 2. Якщо є вагома причина то можна переїхати одразу. Наприклад якщо після одобрення ПР ви знайшли кращу роботу в інший провінції або дитина поступила десь в вищій навчальний заклад.
-
В нас таке ж саме. Пише чекати 10 днів. Чекаємо)))