Імміграція до Манітоби
-
Він 2 роки дійсний
-
-
Are you sure? Could you refer to any kind of an official document/policy which proves this? I have been looking for it and have never found. They say it is necessary to have a valid test within the duration of the Express Entry profile and while applying for PR. However, they say nothing about the period when the application is already being under consideration.
-
Після того як отримаєте підтвердження, що документи взяли у роботу всі документи "заморожуються". Щодо тесту, то чув про запити на новий тест, якщо до кінця валідності тесту залишався короткий термін (місяць-два).
-
Колеги, маю питання, буду вдячний за інформацію. Мій роботодавець закриває виробництво на якому я працюю 4 місяці на невизначений термін. (lay off). Я правильно розумію, що якщо не зможу знайти іншої фул тайм позиції на цьому підприємстві, то при переході на будь яку іншу роботу мої 4 місяці летять під 3 чорти, і відахунок 6 місяців потрібно починати спочатку? Просто на оф сайті написано що потрібно відпрацювати for a Manitoba employer for 6 month. Але ніде конкретно не написано "for the same employer", eh? Завчасно дякую.
-
Все буде добре. У свій час на федеральному етапі тримали 7 місяців. Підчас цього часу терміну тесту закінчився.