Імміграція до Манітоби
-
Тобто все одно, кожному хто захоче отримати громадянство тест на мову треба буде здавати. Зараз він ще вам дасть додаткові бали і на номінації. Тому why not?
-
You need to refreah it if it will expire during procces.
-
Well, actually I messed up a bit. You need to renew your results while you are waiting to be picked from pool of EE. That was read on one of channels made by Immigration Advocate. Not sure about PNP. Sorry for bringing some trouble into the heads.
-
Are you sure? Could you refer to any kind of an official document/policy which proves this? I have been looking for it and have never found. They say it is necessary to have a valid test within the duration of the Express Entry profile and while applying for PR. However, they say nothing about the period when the application is already being under consideration.
-
Possibilty is always there... So... hope for the best, prepare for the worst
-
Yeah, I was asking about the period when smb has already been selected and the PR application has been submitted for consideration. Hopefully there won’t be any request to refresh the test while the application is being processed.
-
Після того як отримаєте підтвердження, що документи взяли у роботу всі документи "заморожуються". Щодо тесту, то чув про запити на новий тест, якщо до кінця валідності тесту залишався короткий термін (місяць-два).
-
Колеги, маю питання, буду вдячний за інформацію. Мій роботодавець закриває виробництво на якому я працюю 4 місяці на невизначений термін. (lay off). Я правильно розумію, що якщо не зможу знайти іншої фул тайм позиції на цьому підприємстві, то при переході на будь яку іншу роботу мої 4 місяці летять під 3 чорти, і відахунок 6 місяців потрібно починати спочатку? Просто на оф сайті написано що потрібно відпрацювати for a Manitoba employer for 6 month. Але ніде конкретно не написано "for the same employer", eh? Завчасно дякую.
-
Дякую. Знов якесь стресове відчуття))). В мене дія тесту завершується через 2 місяці, аплікація моя на розгляді вже 4 місяці.
-
Все буде добре. У свій час на федеральному етапі тримали 7 місяців. Підчас цього часу терміну тесту закінчився.
-
Точніше лист приходить в будь якому випадку) Але чи є в ньому інформація по IELTS
-
Зрозумів, просто цікавить чи приходить такий лист людям які не додавали результати IELTS на номінацію.
-
Не думаю що помилка. Я додавав результати IELTS до аплікації на номінацію, незважаючи що працюю в Teer 0. Адже потім на громадянство все одно здавати.
-
Якщо отримали номінацію без мови, перед подачою документів на федеральний рівень, можливо має сенс написати в MPNP і спитати чи це не помилка і чи він дійсно буде потрібен на фереральному рівні?
-
День добр, шукаю брокера митниць Канади та Штатів, треба консультація
-
Це тематичний чат по імміграції. Може тут вам зможуть допомогти: t.me/ManitobaLife Але краще думаю у групах у ФБ запитати.
-
є там вказано на того самого роботодавця. Нажаль знову потрібно починати
-
Вітаємо, Zhuravleva Elena! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Всім привіт, питання до тих хто у шлюбі із іноземцями і приїхали по куаєт разом сюди. Справа в тому, що подруга прямо перед подачею на куаєт одружилася із своїм чоловіком - іноземцем, відправили свідоцтво про одруження, фото і переписки за 5 років ( вони разом 5 років). Але сайт канади каже : НЕ ВІРИМО, ЦЕ ФІКТИВНИЙ БРАК, питання як ще можна довести їх відносини , крім контракту на квартиру( вони проживали але не офіційно, і зараз не мають змоги довести)
-
Якщо люди проживали разом більше року, тобто були в громадському шлюбі по канадському законодавству, то я думаю при переподачі нової аплікації треба вказати, що "Previously was in common law relationship" до тієї дати вступу в офіційній шлюб. Також, мабуть треба додати наприклад: ретельний пояснювальний лист, письмове підтвердження родичів та друзів, банківські та інші рахунки де співпадає адреса, квитки на літак, поїзд тощо, де подорожували одним рейсом, бронь готелів якщо вписані імена ітд. Є купа непрямих доказів, алу у кожного своя унікальна ситуація.
22 Jan 2023, 05:40
57571/231106
10 minutes ago