Імміграція до Манітоби
-
-
Are you sure? Could you refer to any kind of an official document/policy which proves this? I have been looking for it and have never found. They say it is necessary to have a valid test within the duration of the Express Entry profile and while applying for PR. However, they say nothing about the period when the application is already being under consideration.
-
Після того як отримаєте підтвердження, що документи взяли у роботу всі документи "заморожуються". Щодо тесту, то чув про запити на новий тест, якщо до кінця валідності тесту залишався короткий термін (місяць-два).
-
Колеги, маю питання, буду вдячний за інформацію. Мій роботодавець закриває виробництво на якому я працюю 4 місяці на невизначений термін. (lay off). Я правильно розумію, що якщо не зможу знайти іншої фул тайм позиції на цьому підприємстві, то при переході на будь яку іншу роботу мої 4 місяці летять під 3 чорти, і відахунок 6 місяців потрібно починати спочатку? Просто на оф сайті написано що потрібно відпрацювати for a Manitoba employer for 6 month. Але ніде конкретно не написано "for the same employer", eh? Завчасно дякую.
-
Все буде добре. У свій час на федеральному етапі тримали 7 місяців. Підчас цього часу терміну тесту закінчився.
-
Це тематичний чат по імміграції. Може тут вам зможуть допомогти: t.me/ManitobaLife Але краще думаю у групах у ФБ запитати.
-
Вітаємо, Zhuravleva Elena! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Всім привіт, питання до тих хто у шлюбі із іноземцями і приїхали по куаєт разом сюди. Справа в тому, що подруга прямо перед подачею на куаєт одружилася із своїм чоловіком - іноземцем, відправили свідоцтво про одруження, фото і переписки за 5 років ( вони разом 5 років). Але сайт канади каже : НЕ ВІРИМО, ЦЕ ФІКТИВНИЙ БРАК, питання як ще можна довести їх відносини , крім контракту на квартиру( вони проживали але не офіційно, і зараз не мають змоги довести)
-
Якщо люди проживали разом більше року, тобто були в громадському шлюбі по канадському законодавству, то я думаю при переподачі нової аплікації треба вказати, що "Previously was in common law relationship" до тієї дати вступу в офіційній шлюб. Також, мабуть треба додати наприклад: ретельний пояснювальний лист, письмове підтвердження родичів та друзів, банківські та інші рахунки де співпадає адреса, квитки на літак, поїзд тощо, де подорожували одним рейсом, бронь готелів якщо вписані імена ітд. Є купа непрямих доказів, алу у кожного своя унікальна ситуація.
-
Я мала клопіт з протермінуванням тесту і мені в МПНП відповіли, що тест має бути валідним при подачі на федеральний рівень. Прийшлось ще раз здавати😫 Якщо вже він протермінуєтьс після того як ви завантажите документи на федералку - це вже не матиме значення, як тільки ви завантажуєте документи на цьому етапі всі терміни «заморожуються».