Імміграція до Манітоби
-
Якщо так придиратися до слів то тоді принципово і SWO не "програма з 2015 року " а насправді - окремий стрім. Тільки MPNP є окремою програмою І на сам перед, людина задала дуже актуальне питання, бо хотіла впевнитися, що є люди, які отримали номінацію через special Immigration measure(stream, program, you name it), бо повідомлення з номінацією йдуть виключно від кандидатів на SWM, та є банальна статистика. Так що не кидайтесь так емоційно на нових в Канаді людей за дрібні помилки, give them some slack, вони тут не жили роками мабуть як ви
-
Дмитро, як ви знаєте що люди отримали номінації? Пишуть Вам в приват чи у вас є інфо від МПНП? Бо я в цьому чаті вже більше року. І пам‘ятаю тільки слова чи ваші чи Wes що отримали в минулому році бо родичів мали. А щоб хтось написав що отримав прямо то не пам‘ятаю. Звісно можливо вони не признаються. Можна попросити Вас створити опитування на SWO SWM хто вже отримав номінації. Це дасть трохи надії учасникам.
-
Я не можу відповідати інакше на якісь дивні запитання. Отримання номінації як і вся імміграція - це приватна справа людей. Хто хоче ділиться цією інформацією з тими, з ким вважає за потрібне. Більшість не ділиться публічно і це окей. Не діляться, бо знають, що як тільки вони напишуть "я отримав номінацію" публічно, то відразу приватний простір буде порушений сотнями питань. Ті, хто діляться, тих меншість. Тож якщо пишуть, не ставте це в сумнів і не розпинайте допитами. Ви в країні, де люди довіряють один одному. Нема причин не довіряти
-
Користувач Svitlana, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("і тут Остапа по..") не відповідає мові правил чату.
-
Насправді, одиниці діляться інформаціюєю про отримання номінації та про ПР процес. Зате в приват пишуть десятки учасників чату про те, що номінація вже отримана "що далі робити, дайте інструкцію😀" Прошуу людей написати публічно про свій успіх, але роблять буквально 1 чи 2 із десятка. Чому так, не зрозуміло, адже 99% мають анонімні ніки.
-
Друзі хто в курсі коли виготовляється новий паспорт через консульство і стан "дані відправлено на персоналізацію" ще багато кроків після цього ? І з цього випливає в мене друге питання, у самого наймолодшого немає паспорту (робиться тільки) Зараз майже все заповнено(фед.етап), лишилося другій половині сім'ї зробити фото і заповнити дві пдф форми(через комп'ютер які відкриваються) і можна сабмітити. І тут постає питання чи чекати малому паспорт, чи сабмітити без його паспорту?
-
Увага! Якщо у вас є запитання до критеріїв Manitoba Provincial Nominee Program, будь ласка, пишіть ваші запитання тут Ця форма для збору питань щодо програми Manitoba Provincial Nominee Program (MPNP). Конгрес Українців Канади - Манітоба проведе інформаційну сесію із представниками MPNP, де будуть підняті ваші запитання, а відповіді (з дозволу MPNP) будуть опубліковані на сайті та наших соціальних мережах. Питання повинні стосуватись тільки роз'яснення критеріїв програми. Прохання щось поміняти, скасувати, індивідуальні ситуації не будуть передані до MPNP. Питання можна писати українською мовою. Якщо можете, пишіть англійською. Питання збираємо до 5-го травня 2023 року. Дякуємо. Конгрес Українців Канади - Манітоба forms.gle/W7meRXgS5VEKnv978
-
Доброго вечора! Який щомісячний дохід достатній для того, щоб не показувати гроші на рахунку? Якщо сім'я без дітей заробляє чистими ~5000 канадських доларів, чи можна не збирати 12000 proof of funds? Плануємо йти по swm