Імміграція до Манітоби
-
Вибачте, а який потрібен офер чи контракт, щоб відповідати вимогам SWM?
-
Тільки тобі це буде рахуватись ?
-
Тобто треба відпрацювати 12 міс на одній праці, і ще на іншій фірмі 6
-
Там 62 бали виходить, але не знаю зарахують вони рік праці в два пункти ( в пункт зі зв’язком там де 6 місяців ) і в пункт експіріанс за один рік )
-
Сам офер не є зв'язок. Якщо не маєте тут родичів, то потрібно відпрацювати 6 місяців і тоді подаватися. Якщо у вас на момент подачі ЕОІ не буде контракту, то система вас закине в окрему вибірку для українців, але врахуйте, що за досвід роботи у Манітобі дають тільки 12 балів. Вам потрібно набрати 60.
-
Вибачте Тоді Simu
-
Для swo, треба мова и зв’язок з провінцією ( я думав що job offer permanent) підходе як зв’язок
-
Короче залишається тільки swo
-
Ну бо там немає контракту, за сін намбер я не давав
-
До речі, може ти десь чув, якщо в убері працював півтора місяця на велосипеді, в Онтаріо, за це йде -100 ?
-
Жесть
-
Що до swm, де можна подивитись який прохідний бал, набрав 627
-
Добрий вечір! Можливо, хтось може підказати, що робити. У сина паспорт закінчувався в березі ми ми мали візітор рекорд для нього до березня. Ми продовжили паспорт, поставили печатку у консула і подались на продовження перміту. Сьогодні прийшла відповідь, йому відмовили, аргуметуючи тим, що типу паспорт не продовжений. Не знаю, що робити, всі документи були прикладені(( допоможіть, будь ласка, що можна зробити. Ось такий лист: