Імміграція до Манітоби
-
Ні, не зарахують. Щоб клеймити досвід роботи, фактор work experience, потрібно відпрацювати мінімум повний рік
-
Там 62 бали виходить, але не знаю зарахують вони рік праці в два пункти ( в пункт зі зв’язком там де 6 місяців ) і в пункт експіріанс за один рік )
-
Сам офер не є зв'язок. Якщо не маєте тут родичів, то потрібно відпрацювати 6 місяців і тоді подаватися. Якщо у вас на момент подачі ЕОІ не буде контракту, то система вас закине в окрему вибірку для українців, але врахуйте, що за досвід роботи у Манітобі дають тільки 12 балів. Вам потрібно набрати 60.
-
Вибачте Тоді Simu
-
Для українців немає SWO. Є Special immigration measure for Ukrainians або SWM.
-
Для swo, треба мова и зв’язок з провінцією ( я думав що job offer permanent) підходе як зв’язок
-
Ви не можете йти через SWO. Тільки через окрему вибірку для українців, але якщо у вас контракт безстроковий, то ви не підпадаєте під програму.
-
Короче залишається тільки swo
-
Ну бо там немає контракту, за сін намбер я не давав
-
Причому тут Убер? Якщо ви працювали будь де в іншій провінції, то це -100.
-
До речі, може ти десь чув, якщо в убері працював півтора місяця на велосипеді, в Онтаріо, за це йде -100 ?
-
У вересні була 613
-
Жесть
-
775 остання вибірка immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/
-
Що до swm, де можна подивитись який прохідний бал, набрав 627
-
Добрий вечір! Можливо, хтось може підказати, що робити. У сина паспорт закінчувався в березі ми ми мали візітор рекорд для нього до березня. Ми продовжили паспорт, поставили печатку у консула і подались на продовження перміту. Сьогодні прийшла відповідь, йому відмовили, аргуметуючи тим, що типу паспорт не продовжений. Не знаю, що робити, всі документи були прикладені(( допоможіть, будь ласка, що можна зробити. Ось такий лист:
-
Дякую! Тоді не будемо витрачати не малі кошти на не потрібне.
-
Канада не підписувала та не брала участь у Гаагській Конвенції 1961 року. Апостиль у Канаді нічого не дасть.
-
Сама програма може мати нижчу акредитацію, ніж вуз.
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, так потрібно робити Апостіль чи ні? В голові вже геть все змішалось)
22 Jan 2023, 05:40
5777/235103
2 minutes ago