Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, SLTF! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Але якщо все добре заповнили то переживати нема чого :)
-
Я підтверджувала роботу ФОПом. Вам скинули трохи вище мій досвід щодо підтвердження який я описувала відповідями на конкретні питання іншій людині. Підкажіть, що саме у вас не виходить підтвердити? Що вам не надають? Пару місяців назад в цьому чаті я також описувала всі документі які потрібні для підтвердження стажу як ФОП.
-
Добрий день підскажіть коли подаюсь на візу в середині Канади вже знаходжусь й була віза фолс. В мене був шлюб й розлучення ось дату знаю розлучення бо маю документ а шлюб не знаю це обов’язково? Якщо так то як дізнатись якщо не можуть дати близькі бувшої дружини. Зо робити
-
Фірми як такової виявилось не існує, це я дізналась сьогодні ) ми всі були самостійні фопи і так по сей день, та вони мені затвердили що не можуть такий лист представити, але сказали що я можу сама написати але вони тільки його підпишуть и все, штампів в них немає, справки ок 7 та 5 є, документи про фоп надати можуть та річний дохід
-
Тоді вам треба брати з пожаткової підтвердження сплати податків від вас (зараз це можуть бути виписки ОК-5 та ОК-7 з Дії, бо у мене трохи інакше було). Також, з комапнії на яку ви працювали як ФОП берете рекомендаційний лист в якому вказують з якого по яке число ви у них працювали, що це була повна зайнятість з оплатою та з годинами 30+ на тиждень. Опис обовʼязків чи що ви робили у них. Якщо є контракти з ними - теж додаєте. Також буде добрим підтвердженням виписка з банківського рахунку де показані оплати від фірми. Щодо відкриття/закриття кожні 3 місяці, то доволі дивно, бо там є певні періоди і ви навіть перескочити з групи на групу не можете так часто. Відкрити закрити - це перевірки, хоча у нас крутять як можуть🥲