Імміграція до Манітоби
-
Жесть
-
775 остання вибірка immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/
-
Що до swm, де можна подивитись який прохідний бал, набрав 627
-
Добрий вечір! Можливо, хтось може підказати, що робити. У сина паспорт закінчувався в березі ми ми мали візітор рекорд для нього до березня. Ми продовжили паспорт, поставили печатку у консула і подались на продовження перміту. Сьогодні прийшла відповідь, йому відмовили, аргуметуючи тим, що типу паспорт не продовжений. Не знаю, що робити, всі документи були прикладені(( допоможіть, будь ласка, що можна зробити. Ось такий лист:
-
Дякую! Тоді не будемо витрачати не малі кошти на не потрібне.
-
Канада не підписувала та не брала участь у Гаагській Конвенції 1961 року. Апостиль у Канаді нічого не дасть.
-
Сама програма може мати нижчу акредитацію, ніж вуз.
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, так потрібно робити Апостіль чи ні? В голові вже геть все змішалось)
-
Такє буває, у наших друзів так само, а ми отримали відразу сін, це рандом… В один день робили вчора Ви потрапили на додаткову перевірку , просто чекайте
-
перший раз таке чую, напевно на ваші дані який червоний прапорец зпрацював. Цікавий розвиток подій і результат.
-
Добрий день, можливо у когось була схожа ситуація. Подалась на виготовлення sin номера, але лише прийняли запит і сказали очікувати 2-3 тиж. Дзвоню до них, а у відповідності очікуйте ще 3тиж бо вас перевіряє міграційна служба.
-
Дякую ❤️
-
На мою суб'єктивну думку, якщо у вас була денна форма навчання та вуз 4 рівня акредитації, то скоріш за все спеціаліста оцінять як master's degree, але вирішувати звичайно вам
-
Дякую велике за вашу відповідь
-
Анкета CUAET та заявка на ПР не буде зв'язана між собою. Тому то не важливо, що ви напишете для CUAET
-
Я зараз на етапі заповнення анкети cuaet. Краще мабуть відмітити як бакалавр? А при подачі на пр вже пройти оцінку чи як?
-
То залежить від акредитації вузу та програми, кількості годин. Просто так ви можете і не визначити чи ваш спеціаліст точно буде магістром через WES. Знаю багатьох людей, яким спеціаліста оцінили як бакалавра.
-
Мені спеціаліста оцінили як master's degree
-
Тим паче для звичайної MPNP не потрібна оцінка wes
-
Система навчання і т.д є схожа до нашої (4 роки навчання)все майже таке саме
22 Jan 2023, 05:40
5789/233810
9 minutes ago