Імміграція до Манітоби
-
Це є ваш внутрішній паспорт
-
Дякую!
-
Доброго вечора. Можливо, зараз натраплю на багато роздратованих коментарів, тому наперед перепрошую за питання. Але я передивилась канал, передивилась ютуб і не можу знайти швидку відповідь на те, в чому різниця між swo і swm. Якщо можна, будь ласка, підкажіть відповідь на це питання
-
Друзі, хто сабмітив аплікацію на фередеральному рівні, чи вірно я зрозумів зі списку документів, що вже на фередеральному рівні не потрібно вже підкріпляти референси від роботодавців як підтвердження досвіду, а тільки заповнити інфу в онлайн формі, вірно? І по навчанню така ж сама історія?
-
Єдине, що треба додати додатково на федеральному рівні - довідки про несудимість та паспорт України
-
- SWO - короткостроковий контракт, гроші та мова обов’язково - SWM - постійна робота на того самого роботодавця бажано аж до отримання пр, гроші в такій кількості не вимагаються, беруть до уваги зп, мова не обов’язкова для ТІР 0-3
-
Дуже дякую
-
Доброго дня. На федеральному етапі треба сплатити за біометрію. Але ж я вже робив відбитки при подачі на куает. Чи то треба ще раз здавати біометрію?
-
Доброго дня, допоможіть хто знімав обмеження з воркперміту, у звʼязку зі зміною провінції у воркперміті. У мене написано Онтаріо, але працюю два місяці в Манітобі. Зараз здала мед і хочу зняти обмеження і вписати Манітобу у воркперміті . Якщо хтось таке робив , напишить будь ласка що вказували у поясненні ? І чи треба дітям також знімати обмеження , у них також написано Онтаріо , а вчаться в Манітобі
-
О’кей
-
Не потрібно платити за біометрію, якщо ви вже здавали
-
Ні, не потрібно
-
Таке питання було подано на заміну wp у січні, яке все ще висіло в процесі. Згідно зі старим файлом, добре? А якщо приходить новий?
-
Якщо у провінційній анкеті зробив помилку, неточність , то у федеральній краще то виправити або треба щоб ті анкети повністю співпадали? Як краще зробити?
-
Доброго дня. При заповненні сторінки на номінацію від провінції в закладці Adaptability - Stattement Plan 2 вимагається вказати інформацію чи професія за якою працюємо/плануємо працювати регулюється в Манітобі і т.д., чи можна не заповнювати ці поля якщо професія за якою зараз працюю не вимагає ліцензій чи особливої освіти ?