Імміграція до Манітоби
-
Такє буває, у наших друзів так само, а ми отримали відразу сін, це рандом… В один день робили вчора Ви потрапили на додаткову перевірку , просто чекайте
-
перший раз таке чую, напевно на ваші дані який червоний прапорец зпрацював. Цікавий розвиток подій і результат.
-
Добрий день, можливо у когось була схожа ситуація. Подалась на виготовлення sin номера, але лише прийняли запит і сказали очікувати 2-3 тиж. Дзвоню до них, а у відповідності очікуйте ще 3тиж бо вас перевіряє міграційна служба.
-
Дякую ❤️
-
На мою суб'єктивну думку, якщо у вас була денна форма навчання та вуз 4 рівня акредитації, то скоріш за все спеціаліста оцінять як master's degree, але вирішувати звичайно вам
-
Дякую велике за вашу відповідь
-
Анкета CUAET та заявка на ПР не буде зв'язана між собою. Тому то не важливо, що ви напишете для CUAET
-
Я зараз на етапі заповнення анкети cuaet. Краще мабуть відмітити як бакалавр? А при подачі на пр вже пройти оцінку чи як?
-
То залежить від акредитації вузу та програми, кількості годин. Просто так ви можете і не визначити чи ваш спеціаліст точно буде магістром через WES. Знаю багатьох людей, яким спеціаліста оцінили як бакалавра.
-
Мені спеціаліста оцінили як master's degree
-
Тим паче для звичайної MPNP не потрібна оцінка wes
-
Система навчання і т.д є схожа до нашої (4 роки навчання)все майже таке саме
-
Щиро дякую, пропустив ваше повідомлення. Вибачте.
-
Так у вас іноземний вуз! Не знаю як таким. Але рівно треба пробувати.
-
Всім привіт! Підкажіть, маю два дипломи бакалавр та спеціаліст, із різними спеціальностями. Як оцінюється спеціаліст? Бакалавр чи мастерс дігрі?
-
Дякую, мені вже легше на душі
-
Це вже добре 😁
-
О так в мене виглядає один з додатків, тільки придмети і оцінки
-
Ні, це не є обов'язковим.
-
Тільки зараз дійшло. Думаю вам не варто хвилюватись. Бо для імміграцію оцінюють освіту як таку, а не окремо предмети і кредити по них. Таке вимагається вже якщо хочете отримати ліцензію і т.і. Тоді дивляться оцінки, або кредити.
22 Jan 2023, 05:40
5797/233516
about an hour ago