Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора! Підскажіть будьласка, чи був у когось досвід, при подачі на PR ( на федеральному етапі) всі документи були окрім однієї справки про несудимість, а саме з Китаю. Так як зараз практично неможливо отримати її не перебуваючи там. Був в коготь досвід, може у знайомих, що без справки про несудимість отримали PR? ( з усіх інших країн де жили 6 і більше місяців, справки є, окрім китайської). Взагалі були такі випадки, необов’язково з Китаю. Буду вдячна за пораду!
-
Заяву на Довідку про несудимість (Укр) в консульстві Торонто або Едмонтона тільки особисто приймають чи можна поштою замовляти? На сайті начебто «оригінал паспорту» треба разом з заявою, але ж насправді туди летіти треба, щоб заяву подати? Проблема в тому, що Дії немає та не сканується біометричний закордонний як вказано в відео, електронного підпису немає також, якщо відкрити моно картку онлайн, написано, що повинні принести за адресою (в мене немає нікого по адресі та мабуть не віддали б комусь іншому замість мене чи віддадуть?) Будь ласка, якщо хтось замовляв довідку саме в консульствах в Канаді, чи ви робили уе обов‘язково особисто? Дякую всім!
-
Оо, дякую вам)
-
Ого, зрозумів, дякую.
-
Доброго вечору, підкажіть будь ласка питання стосується подачі документів на номінацію : При наявності Атестату про повну загальну середню освіту (11 класів) чи потрібно також додавати Свідоцтво про базову загальну середню освіту( 9 класів) ? Додам що після 9 класу я перейшла в іншу школу, де продовжила навчатись до випуску. Дякую
-
Дякую за швидку відповідь Підскажіть також будь ласка, в графі «Статус» навпроти періоду навчання з 1 по 9 клас ( так як це була інша школа) просить також додати документ. Чи можна це пропустити ? Чи написати пояснювальну записку, що маємо Атестат ? Як правильно вчинити Дякую :)
-
Hello , If we have a job offer 1 year of contract with the possibility of extension can we apply MPNP under swm? Or we need permanent contract only? Thanks
-
Дякую за швидку відповідь Підскажіть також будь ласка, в графі «Статус» навпроти періоду навчання з 1 по 9 клас ( так як це була інша школа) просить також додати документ. Чи можна це пропустити ? Чи написати краще пояснювальну записку, що його в наявності немає( зараз немає як перекласти, бо в Україні)? Як правильно вчинити Дякую :)
-
Вітаємо, Олег! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Добрий день. Підкажіть, якщо мені потрібно буде замовляти довідку про несудимість із Вірменії, це можна зробити на території Канади через консульство Вірменії?