Імміграція до Манітоби
-
І правда, досить вже писати подібне вашому.
-
Консульства здійснюють паспортні дії виключно для закордонних паспортів.
-
А вклеїти фото в старий укр паспорт можна у консула, що приїзжає? Чи він працює тільки із закордонними?
-
Ох....хоч би вже той Документ сервіс відкрили, бо працюють із укр та закордонними документами.
-
Вклеїти фото можливо ЛИШЕ в Україні)
-
А летіть на інший континент, щоб вклеїти фотку якось дико
-
Наталья, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
На федеральному рівні деякі данні про родину стоїть «незалежно приєднуються вони до вас чи ні». Чи треба роботу за останні 10 років та подорожі додавати по чоловіку, якщо він не подається на PR з нами?
-
так потрібно просто вказати дані. Документи підтверджуючі не потрібно
-
Дуже дякую. Мій чоловік моряк, так сподівалася може не треба його… За 10 років його подорожі буду цілу ніч розписувати((
-
я розписувала дуже довго також. 79 подорожей. Важко але можливо😉
-
Та згодна, нічого неможливого немає коли воно тобі дійсно треба 🙂 Буду розписувати, бо іншого варіанту немає…
-
Можете і мені скинути будь ласка?
-
Підкажіть, трошки заплуталась, чи потрібно робити евалюацію диплому? Для імміграції по номінації провінції як я зрозуміла потрібно лише диплом з перекладом( в мене він вже є двомовний). Чи потрібна евалюація на наступних етапах?
-
А що там потрібно вказувати? Можете форму показати? Бо теж було багато подорожей, думаю що є сенс підготуватися
-
Дякую
-
Ні. Якщо ви йдете тільки за провінційною програмою. Якщо до того ви зробили ЕЕ профіль, то там потрібно.
-
t.me/Portunol
-
Дякую
-
Так, зроблю скрін після роботи. Ще не роздивлялась уважно що за питання. Бо і так вчора годин 7-8 заповнювала 🤯
22 Jan 2023, 05:40
58058/229857
7 minutes ago