Імміграція до Манітоби
-
Закріплені повідомлення
-
Тоді вибачте. Просто спонсорство дружини/чоловіка є одним з найшвидших способів отримання PR
-
Доброго дня. Друзі чи відомо коли буде консул в Вінніпег?
-
Уроки англійської мови online/offline🇨🇦 Доброго дня, шановні українці! Мене звати Вікторія. Я живу в Вінніпезі. Викладач за освітою, викладаю англійську мову більше 10 років. Працюю за трьома основними методами навчання і з різними рівнями підготовки (починаючи від "нульових"). Вартість навчання $15. Для запису на заняття пишіть в приватні повідомлення @vika_s_zolotykh
-
Але новин на сайті посольства, консульства про це ще немає((((
-
1. Якщо людина (spouse of PA) виїхала з Польщі до Канади до подачі на федеральний етап, їй потрібно брати довідку про несудимість дистанційно, так? (Щоб довідка була актуальна) 2. Якщо ця людина перебуватиме в Польщі під час подачі на федеральний етап, і бере довідку щодо несудимості, то це ж нормально, що довідка буде на якусь конкретну дату, а людина ще продовжує там перебувати після цієї дати?.. Правильно? 3. Але якщо під час розгляду федерального етапу ця людина залишить Польщу і приїде до Канади, чи потрібно буде брати нову довідку? 4. І якщо ця людина вже була в Канаді (більше 6 місяців), а під час подачі на федеральний етап знаходиться у Польщі, ircc все одно самі зроблять Criminal Record Check тут в Канаді?
-
Та я вже приготувалася там жити під дверима три дні. Але ж там тільки на продовження паспорту жива черга. А мені треба, щоб новий оформили (
-
Люди добрі, що порадите? Я починаю потроху панікувати. В дитини дія закордонного паспорта закінчується у лютому наступного року. Здавалося б, ще 10 місяців попереду. Але! Щоб подати на новий Visitor Record чи вже Study Permit з паперами про зарахування до high school, треба мати в запасі 6 місяців, бо нині через страйк розгляд подібних справ розтягується, як кажуть, до 180 днів. Отже, лишається 4 місяці на виготовлення нового закордонного паспорта. Алезаписатися на прийом ніяк не можу: 1) вільних слотів постійно немає, якщо пробувати через онлайн-форму з сайту; 2) додзвонитися нереально; 3) на електронні листи відповіді немає. Порадьте, будь ласка, що робити в такій ситуації, окрім як повертатися до України?
-
Дякую!
-
Спасибі! Намагаюся :) може, у вас є якийсь лайфхак?
-
Доброго дня, виникло питання до перекладу документів. Маю свідоцтво про народження часів союзу ( зелене). В ньому є печатки про отримання паспорту та участь у приватизації житла. Питання: чи потрібно перекладати ці печатки? А також круглу печатку відділу загс? Дякую за відповідь.
-
Дякую. То нам в Едмонтон теж можна звертатися? Чи ми тільки до Торонто відносимося?