Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Olha Trofimova! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Я писав на пошту консульства в Торонто про свою ситуацію (вона приблизно ж така, як і у вас, десь за 10 місяців до закінчення паспорту дитини), і мені відповіли, коли можуть прийняти. Єдина порада - купуйте зворотній квиток з запасом по часу. В мене був апойнтмент у консульстві на 13:00, але прийняли мене десь близько 14:45, і вийшов я звідти десь через годину. Паспорт був готовий десь через 3,5 місяці. Щодо Study Permit, то десь читав, що страйк вже закінчився. Ми подавали заявку на новий перміт для дитина до початку страйку, аплікацію розглядали під час страйку і нам вже прийшов перміт. 30 березня подали заявку, 24 квітня прийшло повідомлення, що в неї буде новий перміт, 26-го ми вже отримали лист з новим пермітом.
-
Відповіли через 2-3 дні після першого повідомлення, але тоді, мабуть, було менше запитів, ніж зараз. Я їм писав на початку листопада і мені запропонували приїхати на початку грудня, але потрібно було підтвердити. Я підтвердив, що прилечу, і ще через 2-3 дні мені відповіли, що чекають на мене. Були люди, які намагались зробити якісь документи у живій черзі в консульстві, але то не дуже надійний шлях для тих, хто летить з іншої провінції:)
-
Дуже дякую, що поділилися! Про ваш лист згадували раніше, то я якраз намагалася йти вашим шляхом, але так і не отримала поки відповіді на електронку, а додзвонитися марно. Вже ось знов майже 2 години поспіль на сайті сиджу з онлайн-формою — від капчей вже мозок плавиться😅 Якщо не секрет, як швидко вам відповіли на листа і з якої спроби?
-
Дякую, що попередили! Якщо вдасться впхнутися на прийом до Торонто, то буду розраховувати на те, щоб не летіти в той же день. Ще раз дякую
-
так, це вже, мабуть, від відчаю...
-
а якщо рейс зранку затримався б? то ви прям ризиковий! 😜