Імміграція до Манітоби
-
а якщо рейс зранку затримався б? то ви прям ризиковий! 😜
-
В якщо поміняти роботу по SWM і посада має бути та сама тоді ?
-
Мої вітання всім! В когось був досвід подачі документів без ВНУТРІШНЬОГО паспорту України? Як справилися з цим питанням?:)
-
Тобто ?
-
А посада може бути інша ?
-
Дякую
-
кому було треба на новий паспорт в консульство у Торонто, прямо зараз є вільний час на 2 червня: online.mfa.gov.ua/application
-
ААААААААААА!!!! Слоти з'явилися прямо зараз у Торонто на сайті!!!! Записалася на 2 червня
-
Ще раз дуже-дуже-дуже дякую усім, хто відгукнувся та допоміг порадами!!! ❤️🙏😘 урааааа
-
Ось перша сторінка. І так по кожній людині.
-
та з такою потужною підтримкою у групі важко не бути молодцом))))
-
Я навіть не розумію як моряка додавати 🤯 Буду без країни ставити work, або shift… Бо судно кожні декілька днів у новій країні, буває сходить на берег, буває ні. Буду напевне шифт ставити.
-
Вітаємо, Андрей! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua