Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку. Підкажіть будь ласка, чи є термін дії у Employment verification letter? Чи можно його зробити зараз,якщо подаватися на EOI лише через декілька місяців? Дуже дякую!
-
Залежно від програми. У будь-якому випадку лист повинен підтвердити, що ви вже відпрацювали 6 місяців, ваші умови праці, кількість годин, зарплату на момент подачі ЕОІ. Якщо ви відпрацювали 6 місяців, звільнилися і плануєте подаватися по спецвибірці трохи пізніше, то такий лист можете взяти. Він підтвердить зв'язок із провінцією (12 балів).
-
У мене права з 2013року і також немає
-
Дякую. Ні, я планую по SWM, наразі працюю 4 місяці, чи можу я взяти цей лист зараз? Просто знаю,що мій начальник буде довго це робити...
-
Для спец вибірки треба звільнятись чи достатньо вказати контракт на 7міс? А потім взяти довгостроковий?
-
Добрий ранок, хто знає чи приймає досі міграційний консультант в Бест Вестерн і коли?
-
Писати консулу в Торонто, вони можуть дати справу з номером посвідчення та коли було видано, на англійській мові
-
Якщо у вас є результати здачі екзаменів, то права можна відновити.
-
А можно ще питання будь ласка. Мені подобається моя робота, але й більше подобається програма SWO. Чи є такий варіант, зробити контракт на 6 місяців з цим роботодавцем, коли він закінчиться подати на SWO і знову укласти контракт з цим же роботодавцем і на тій же посаді, тільки вже довгостроковий?
-
Чекати ~6 тижнів
-
Якщо у вас контракт на 7 місяців, то це ок для спецвибірки.
-
Лист має підтвердити, що ви відпрацювали 6 місяців.
-
Підкажіть будь ласка до коли на теперішній день будуть давати ворк перміт по куету?
-
До 15.07.2023 потрібно заповнити аплікацію на CUAET
-
Так дехто робив і отримував номінацію. Але будьте готові це пояснити офіцерові, вони зараз почали часто продзвонювати тих, хто йде через спецвибірку.
-
А як ті права підтягнути назад в дію? Подзвонити їм і сказати? І тоді через кабінет водія відновити?
-
А якщо є віза вже,але ще не приїхав до Канади? До коли саме ворк перміти?
-
Дякую❤️
-
До кінця березня 2024.
-
Чи треба перекладати диплом, якщо сам диплом двомовний але з невірною транслітерацією, а додаток українською. Звісно, що додаток треба перекладати. А ось як бути з дипломом ?
22 Jan 2023, 05:40
58215/231260
29 minutes ago