Імміграція до Манітоби
-
Ні, це не пов‘язані між собою речі. Моя мама також отримала тимчасовий захист в Греції, зараз у Канаді, ніяких проблем
-
Перепрошую а за що тут взагалі платити такі гроші 🫣??? Можно все прекрасно самому зробити…🤗 З такім чатом як цей! ❤️
-
Дайте мені зайві 2к, то я ще ї французьку вивчу😂
-
А можна було з тих 2к ще мінімум рік платити курси англійської індивідуальному репетитору з України і прокачати англійську, щоб вийти на справжній teer3, або 2
-
Та канадці здебільшого не знають що то таке, всі ті теer та noc то імігрантський жаргон) Мій бухгалтер зробила дуже великі очі коли я її запитала
-
Я робив саме так і знайомий з абсолютно іншим teer - всю інформацію надали, без проблем . Звісно можуть бути виключення
-
Вітаємо, Kaktus Diego! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Всім привіт, шукаю хто може привезти ліки з України, за винагороду.
-
Вітаємо, Ruslana Bagriy! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Точно! Ну та це ж логічно 🤦♀️
-
Доброго дня всім. Маю питання на рахунок criminal record check якщо був в Канаді пару років. Шукала по групі то зрозуміла що його не треба при подачі на фед етап але можуть запросити в процесі розгляду. Тому краще його все таки зробити мені здається ? Питання де його робити як має виглядати ? Чи простий з поліції чи я щось отаке знайшла sites.google.com/view/winnipeg-police-certificate/home
-
Користувач Alewiwin, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Можно идти по S..") не відповідає мові правил чату.
-
Вітаємо, Олена! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua