Імміграція до Манітоби
-
Це тупо реклама а не порада
-
у закріплених пробували дивитися?
-
Your employer must be incorporated or registered by or under an act of the legislature of a province or the Parliament of Canada and operating as a business that has an established production capability, plant or place of business in Manitoba. Your employer must demonstrate to the satisfaction of the MPNP that they are an established business with an ability to offer you full-time and long-term employment in Manitoba.
-
З того посту, що я зрозумів, то та посада була тір десь між 3 і 4, по обов'язках. Наприклад, drywall installer TEER 3, але helper or general labourer TEER 4. Тобто, там ситуація, коли людина чи консультант хотів подати апліканта без мови і вказали тір 3. По факту продзвону, на фірмі сказали чітко обов'язки, і офіцер зробив висновок, що вони підпадають під TEER 4. Якщо у вас чітко буде вказано обов'язки та посада відповідно до TEER, і вам це підтвердять, то такої ситуації б не мало бути.
-
Добрий вечір. Відсканував сторінки паспорту, зменшив їх розміри, об'єднав в один файл, максимально цей файл зменшується до 4.8 мегабайта (використовув різні редактори). Яким ще чином можу зменшити його до 2 мегабайта? Також на сайті пише: "No enhancement or editing should be done to a scanned document." Це означає, що його не можна редагувати після сканування?
-
кожну сторінку окремим файлом спробуйте. Не обов'язково все має бути у одному файлі. У описі файлу вказуєте що за документ і порядковий номер сторінки.
-
якщо при 200 dpi скан однієї сторінки займає більше 1 Мб то звісно у вас вийде один файл - одна сторінка.
-
Вітаємо, Revolution Revolution! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго вечора, допоможіть розібратися з TEER . У договорі на працю я підписувався як Carpenter , через 6місяців мені видали документ где я General construction labourer. Не можу розібратися який я маю NOC . В мене виходить 75110 (labourer). 72310 (carpenter) and 73102(dravol installers). А TEER різний . Хто розпізнає ці NOC і як зрозуміти ?