Імміграція до Манітоби
-
Все що я розумію, що це не все так просто. Нещодавно, двоє людей подавалися з однаковими абсолютно ситуаціями одному відказали(це не про ремувт), іншому ні. Тому ніхто вам цього не скаже на 100 процентів... навіть ім. офіцер. Тут вже люди ходили в готель. Дуже confusing answers sometimes. Їх порада - подавайте, будемо розглядати.
-
Так, є. Ось сьогодні є кейс, де людина отримала листа від офіцера надати адрес офісу у Манітобі, бо в листі від роботодавця був вказаний адрес головного офісу в Онтаріо
-
Достатньо мати листа, адже у вас швидше за все перманентний контракт, якщо дальше продовжуєте працювати, то SWM.
-
В умовах програми чітко пише, що потрібно працювати на компанію, яка веде бізнес у Манітобі
-
Всім доброго вечора! Таке питання: пропрацювала на одного роботодавця 6 місяців фул тайм, і продовжую на нього працювати далі, референс летер отримала, але джоб оферу немає. Як бути в цьому випадку? Подаватися по swo? Чи попросити в них офер і подаватися по swm? Який стрім буде кращим? Переживаю що по swo вибірки рідше і менше відбирають. Одразу вкажу, що освіта магістр, попередній досвід роботи 7 років, англ висока.
-
Ну саме у цьому випадку у фірми є офіс у Манітобі, чому вказали у листі офіс в Онтаріо, то дивно. Сподіваюся, що не буде відмови, аплікант дає уточнення
-
І цій людині буде відмова і весь попередній досвід і зусилля будуть даремними?
-
Я не можу вам нічого радити, тільки інформувати про критерії та схожі кейси 😁 Зараз є багато людей у вашій ситуації, працюють, наприклад, на Manitoba Hydro на ІТ проекту, але через фірму, яка зареєстрована у Саскачевані чи Альберті.
-
Зрозуміло, вдячна за роз'яснення. На Вашу думку, swm все-таки буде кращий стрім? Незважаючи на те, що прив'язка до роботодавця йде.
-
Ні, не потрібно. При заповненні аплікації на номінацію ви підгрузите цей лист.
-
Ви вважаете що якщо є мета отримати pr варто змінити таку роботу і не витрачати час?
-
Дякую за відповідь. Тобто в списку документів не буде окремо саме джоб офер прикріпити? Ну по суті, контракту як такого то і немає, при прийомі на роботу просто підписала папери, але то був не контракт.
-
Ні, ваше помешкання не є офісом
-
В моєму видадку немає офісу в Манітобі, я не знаю чи рахуєтся моє помешкання як офіс. В них є поштова адреса тут без офісу, компанія загальноканадська, з реєстрацією в різних провінціях в т.ч. в Манітобі. Так реєстрація в провінції і податки це теж введення бізнесу здається.
-
Я просто попросила у відділі кадрів і мені job offer простенький зробили заднім числом. Бо напочатку також не було його. Якщо зовсім нема, а лист має всю інфо що потрібно для них, то просто прикріпіть листа в 2 місця, щоб програма пропустила. Вони всеодно будуть зв‘язуватися з роботодавцем
-
І всім відмови? Я просто не розумію , чи буде 100% відмова чи можливо в ситуації коли можна по різному розуміти для українців є шанс. Я у контексті що кажуть що Манітоба хотіла би щоб українці залишилися
-
Манітоба має 8000 номінацій на рік, для всіх, по всіх програмах. Українців вже понад 18000 прибуло.
-
там буде така ячейка, або пейстаб прикріпіть наприклад
-
Дякую))
-
Хто знає, чи не буде затримки, і чи приймуть заявку на пр якщо немає українського внутрішнього паспорту? Він фактично є, але не фізично, бо я не встигла його забрати з гос установи, і він далі там лежить.
22 Jan 2023, 05:40
58496/236366
31 minutes ago