Імміграція до Манітоби
-
Чи WP обовʼязково повинен бути відкритим для подачі на номінацію ?
-
Дякую за відповідь
-
Так, бачу сенс у вашому прикладі. Але зі свого боку, працював в Манітобі, на компанію зареєстровану в Нью Брансвіку, там же й була бухгалтерія компанії. Лінія 10 "Location of Employment" у моїй Т4 формі вказано MB. Також, у Т4 формі навіть немає провінційного податку, тільки лінія 22 "Income tax deducted" та CPP з EI. Податкова ставка розрахована компанією не має значення, це усе завжди приблизно. Як я розумію, податки людини остаточно сплачуються та діляться між провинцією місце проживання працівника та федералами, після подачі податкової декларації цією людиною. Отож, цікаво яка адреса проживання була вказана на Т4 формах працівників в вашій компанії?
-
Допоможіть розібратися. Маю TEER 1. Хочу податися на SWM без мовного екзамену. Але коли створюю EOI на MPNP і вказую що не маю мовного тесту система не пускає мене далі. Я щось роблю неправильно, небо вказати що маю тест а потім недодавати результати тесту?
-
Разом до Перемоги!!! Ви запрошені на Благодійний вечір, від якого 100% від зібраних коштів буде передано на підтримку Збройних Сил України. Що очікувати від вечора? Аукціон цінних призів 50/50 розіграш Українська музика та танці Українські національні страви І багато чого іншого!!! Висловлюємо велику подяку Канаді та її мешканцям за неперервну допомогу Україні! Україна переможе! Слава Україні! Білети: $20 СAD Можливість придбати онлайн: www.eventbrite.ca/e/winnipeg-fundraising-social-in-support-of-ukraine-tickets-607839212447 Придбати особисто: зв‘язатися з будь-яким організатором вечора
-
-
NOC
-
Ви вказували свій NOK?