Імміграція до Манітоби
-
Разом до Перемоги!!! Ви запрошені на Благодійний вечір, від якого 100% від зібраних коштів буде передано на підтримку Збройних Сил України. Що очікувати від вечора? Аукціон цінних призів 50/50 розіграш Українська музика та танці Українські національні страви І багато чого іншого!!! Висловлюємо велику подяку Канаді та її мешканцям за неперервну допомогу Україні! Україна переможе! Слава Україні! Білети: $20 СAD Можливість придбати онлайн: www.eventbrite.ca/e/winnipeg-fundraising-social-in-support-of-ukraine-tickets-607839212447 Придбати особисто: зв‘язатися з будь-яким організатором вечора
-
-
NOC
-
Ви вказували свій NOK?
-
Зробіть фото сторінки на якій не пропускає.
-
Так, NOK 21321 - manufacturing engineer - TEER 1
-
Як на мене, це складне питання і шанс невеликі. Ось мої міркування: 1 - Важливо яка провінція в вас в лінії 10 у формі Т4 1 - Манітоба має трохи розмите поняття роботодавця: Your employer must be incorporated or registered by or under an act of the legislature of a province or the Parliament of Canada and operating as a business that has an established production capability, plant or place of business in Manitoba. Your employer must demonstrate to the satisfaction of the MPNP that they are an established business with an ability to offer you full-time and long-term employment in Manitoba. Дайте відповідь самі собі на ці питання: Ваша компанія має федеральною та/або Манітобську бізнес реєстрацію? Чи ваша компанія має активну бізнес діяльність в Манітобі? Якщо на вищевказані питання можете остаточно відповісти так, та на Т4 формі ваша адреса та місце праці є Манітоюа, то може і є шанс, бо я ще не зустрічав закріпленої практики з питань як ваш кейс. Але, це є ризик та частка везіння на розсуд офіцера від Манітоби. На відміну від Манітоби, деякі інші провінції мають закріплену практику. Наприклад, допомагав знайомому з номінацією від Нова Скошіа, то там чітко зазначено, що Virtual company offices у провінції не рахуються як established business, Також бізнес, який ведеться як home business теж не котирується.
-
Дякую, вдалося пройти далі 😊
-
Я впевнений що, більшість з ким ви тут спілкуєтесь не знають яка в них буде зарплатня за календарний рік, то й відрахування будуть завжди приблизні. Я відповідав на ваше зауваження з приводу провінції сплати податків а не відповідності критеріям імміграції. Також ще раз хочу зауважити, що бухгалтерія може робити вирахування з працівника за яким завгодно рейтом, але весь "income tax deducted" іде до CRA який вже остаточно розподіле податки між провінцією працівника то Канадою.
-
Також ви вказали, що нічого не потрібно платити, начебто компанія зі своїх коштів за вас платить income tax. Це принципово але компанія лише з вас ваші грощі на income tax відраховує. І ще, якщо ваша компанія відраховує провінційний податок за рейтом BC, а працівник проживає та файлить податки у Манітобі, то такому працівнику ще доведеться доплатити наступного року, бо в Манітобі income tax набагато вище аніж в BC. Також з власного досвіду, усі федеральні структури Канади в тому числі імміграційні зазвичай витребують Income Tax form, якщо треба підтвердження сплати податків тощо, і там повірте буде вказана адреса проживання платника а не компанії його працевлаштування.
-
Ще раз, якщо ваша компанія має активну бізнес діяльність в Манітобі, тобто на мою думку має тут клієнтів, то може й вийде але зновуж це ризик. Як на мене офіцери тут мають дуже багато питань які вирішують на свій розсуд case by case, і моя та ваша логіка може легко не співпадати з офіцером який вас може розглядати. І також, зрозумійте, я не адвокат(та й вони часто нуль в допомозі) а якийсь хлопець з телеграму. В вас складний кейс, тут усі мої думки треба приймати with a grain of salt.
-
Хто тут питав з приводу Нееts і сигарет - я взагалі шукала де купити місяці три, навіть потрапила на «привезу з України» і звичайно нічого не отримала. Нещодавно мені подруга дала магазин і я сьогодні нарешті отримала своє замовлення! 😊 Так що якщо вам ще потрібно – напишіть мені, поділюся контактом
-
Користувач levitskayaAna, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Кто тут спрашив..") не відповідає мові правил чату.