Імміграція до Манітоби
-
Також ви вказали, що нічого не потрібно платити, начебто компанія зі своїх коштів за вас платить income tax. Це принципово але компанія лише з вас ваші грощі на income tax відраховує. І ще, якщо ваша компанія відраховує провінційний податок за рейтом BC, а працівник проживає та файлить податки у Манітобі, то такому працівнику ще доведеться доплатити наступного року, бо в Манітобі income tax набагато вище аніж в BC. Також з власного досвіду, усі федеральні структури Канади в тому числі імміграційні зазвичай витребують Income Tax form, якщо треба підтвердження сплати податків тощо, і там повірте буде вказана адреса проживання платника а не компанії його працевлаштування.
-
Ще раз, якщо ваша компанія має активну бізнес діяльність в Манітобі, тобто на мою думку має тут клієнтів, то може й вийде але зновуж це ризик. Як на мене офіцери тут мають дуже багато питань які вирішують на свій розсуд case by case, і моя та ваша логіка може легко не співпадати з офіцером який вас може розглядати. І також, зрозумійте, я не адвокат(та й вони часто нуль в допомозі) а якийсь хлопець з телеграму. В вас складний кейс, тут усі мої думки треба приймати with a grain of salt.
-
Хто тут питав з приводу Нееts і сигарет - я взагалі шукала де купити місяці три, навіть потрапила на «привезу з України» і звичайно нічого не отримала. Нещодавно мені подруга дала магазин і я сьогодні нарешті отримала своє замовлення! 😊 Так що якщо вам ще потрібно – напишіть мені, поділюся контактом
-
Користувач levitskayaAna, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Кто тут спрашив..") не відповідає мові правил чату.
-
❗️ H E L P ❗️ При купівлі АВІАквитків через Букінг, в даті народження зробили помилку. Замість 24 вказали 23. Зараз змінити не можливо(писали в техпідтримку) Підкажіть будь ласка , чи це дуже критично? Чи можна буде змінити дату під час онлайн реєстрації на рейс?
-
-
Звідки ви знаєте що не буде проблем? У кожної компанії свої правила перевезень. Я знаю як мінімум дві компанії які змушують сплачувати за помилки в авіаквитках та одну компанію яка дозволяє робити 1 безкоштовне виправлення. Тож краще звертатися напряму до перевізника або читати умови перевезень
-
Так, на жаль зараз у вас celpip 3, бо дивляться і рахують по мінімальному балу