Імміграція до Манітоби
-
Hey boy. Я розписала власний досвід. У кожного свій шлях. Якщо не подобається мій «дефолтний» розпишість власний. Хай люди вибирають самостійно. А образливі слова залиште при собі. Через Wes Gateway у мене не вийшло у Вінніпезі. Я пробувала їм дозвонитися, писала на пошту , без відповіді було близько 3-х тижнів чи місяць. Потім прийшла відповідь, хай вам друзі допоможуть відправити. 😂😂. На цьому мій досвід з ними закінчився.
-
Розпишу власний досвід як робила оцінку диплому через WES. Заходите на сайт WES та реєстуєтесь там власний кабінет. Вам присвоюється спеціальний код. Скачуєте додаток на телефон. Після цього реєструєтесь на українському сайті який вказано на сайті apostille.in.ua/ua/ також створюєте власний кабінет і вся кореспонденція з ними тільки у власному кабінеті, там українська мова тому зрозуміло все. Заповнюете всі необхідні заявки та оплачуете їх послугу. Я оплачувала тільки за дипломи без перекладів у них. Після цього завантажуєте свої дипломи, я подавала бакалавра та магістра разом, у свому додатку WES, та ваші переклади. Чекаєте поки з апостіль їм відправлять підтвердження на WES, ви будете бачити все у додатку. Після оцінка від визнання буде вислана вам на почтову адресу. Як я робила переклади: замовила переклади в Україні у Василя @Portunol у ворді. Звернулася до іміграційного центру у Вінніпезі, надала їм ворд переклади, вони мені завірили нотаріально безкоштовно. Ці переклади я завантажила у додатку для WES. отримала оцінку диплому. Ціни вказані на сайтах.
-
Яка вартість за сторінку?
-
Підкажіть будь ласка щодо Ліків. Збираю валізу і побачили, що виходить чимала кількість. Беру лише собі і дочці, але на всі випадки. Все без паперових пачок. Чи є якісь обмеження ?
-
Доброго ранку. Якщо йти через SWO, то на момент подачі ЕOI короткостроковий контракт вже обов‘язково має бути завершеним, тобто робота має бути в минулому? Іншими словами: якщо контракт на 12 місяців (фултайм), то можна податися лише через 12 місяців? Чи можна й через 6, а офіцер зрозуміє, що це не постійна робота?
-
Хто скільки чекав на AOR?
-
Онлайн чекін можна робити не для всіх аеропортів, почитайте на сайті чи є ваш у списку
-
Доброго Дня Виникла така проблема! У нас завтра виліт,прийшло повідомлення що можна регіструватися на рейс Condor! Все вписую правельно але вибиває помилку! Що в такому разі робити Можливо хтось з таким зіштовхувався?
-
в тому то і справа, що я відпрацювала та пішла, бо я була вчителем фізичної культури, в мене не було перевірки зошитів, класного керівництва, тощо. Просто в мене така проблема, що якщо не зарахують цю роботу, то не зарахують і наступну, бо вони доповнюють одну одну за місяцями (вчителем 6 місяці, а на іншій роботі 8місяців, але безперервно працювала)