Імміграція до Манітоби
-
❗️ H E L P ❗️ При купівлі АВІАквитків через Букінг, в даті народження зробили помилку. Замість 24 вказали 23. Зараз змінити не можливо(писали в техпідтримку) Підкажіть будь ласка , чи це дуже критично? Чи можна буде змінити дату під час онлайн реєстрації на рейс?
-
-
Звідки ви знаєте що не буде проблем? У кожної компанії свої правила перевезень. Я знаю як мінімум дві компанії які змушують сплачувати за помилки в авіаквитках та одну компанію яка дозволяє робити 1 безкоштовне виправлення. Тож краще звертатися напряму до перевізника або читати умови перевезень
-
Так, на жаль зараз у вас celpip 3, бо дивляться і рахують по мінімальному балу
-
Люди з такими кейсами писали до MPNP, відповідь була однозначною - компанія має вести бізнес в Манітобі та мати facilities. Ми ще раз задаємо це питання на зустрічі із MPNP наступного тижня, але я підозрюю, що відповідь буде така сама. MPNP не бачить у цьому ніякої проблеми, адже вони і так виконають план по номінації чи з українцями чи без, і змінювати умову програми ніхто не буде
-
Пишіть до техпідтримки про помилку. Якщо браои квитки у різних компаніях, то кожній окремо. Я купляла через Ківі, то звертарася до них, все виправили.
-
Підкажіть будь ласка. Якщо подав EOI на SWM, отримав LAA, але зараз не впевнений чи буду працювати надалі у компанії. Чи треба робити decline the invitation, чи можна змінити на SWO. Бо є 60 днів на подачу. І чи треба після того звільнятися, щоб подати на SWO?
-
Змінити не можна. Потрібно decline і наново подати ЕОІ. Ви врахуйте, що офіцер буде дзвонити до роботодавця і питатися який у вас контракт. Якщо це безстроковий, то потім офіцер можливо захоче з вами поспілкувався, чому ви вибрали спецвибірку. До знайомої так дзвонили і розпитували.