Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь ласка. Якщо подав EOI на SWM, отримав LAA, але зараз не впевнений чи буду працювати надалі у компанії. Чи треба робити decline the invitation, чи можна змінити на SWO. Бо є 60 днів на подачу. І чи треба після того звільнятися, щоб подати на SWO?
-
Змінити не можна. Потрібно decline і наново подати ЕОІ. Ви врахуйте, що офіцер буде дзвонити до роботодавця і питатися який у вас контракт. Якщо це безстроковий, то потім офіцер можливо захоче з вами поспілкувався, чому ви вибрали спецвибірку. До знайомої так дзвонили і розпитували.
-
Всім привіт) Підскажіть чи правильно я зрозуміла, що покидати Канаду можна тільки на термін до 6 місяців, інакше віза анульовується? Віза воркер, мульті.
-
Дякую. Я приїхала за пермітом (не знала чи продовжать програму) і нажаль мій партнер має закінчити навчання тому ми їхатимемо на стале вже в серпня після оброни. А підтримка так написала, що взагалі не зрозуміло.
-
Ні, але будьте готові до питань на кордоні, коли прибудете назад. Коли ви отримувати візу та дозвіл на роботу, ви вказували, що ваш намір - жити та працювати в Канаді. Майте на увазі, що кожного разу, коли ви повторно прибуваєте до Канади, імміграційний офіцер кожного разу приймає рішення, чи пускати вас до країні чи ні.
-
If we lost work after getting MPNP or after applying EOI. Does we have any specific time period to find next job ? Or any way that if we lost Job how we can avoid to lost our process start over again?