Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня підкажіть будь ласка full time job це 40 годин в тиждень чи 30?
-
Вітаємо, Sasha Nadia sokolov! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Thank you, I will 😊
-
І ще одне питання, я не основний аплікант працювала як ФОП, за скільки останніх років потрібно надавати декларацію про доходи?
-
Доброго дня, підкажіть будьласка хто завіряв переклади в Іммігрант центрі. Переклади повинні бути в електронному виді, чі потрібно їх роздрукувати і принести разом з оригіналами?
-
Я приносила оригінали документів та переклади, вони робили копії, а потім завірили ці переклади як правильні
-
Добрий день, підкажіть плз хто вже завантажував доки на номінацію На перекладах документів для номінації достатньо печатки бюро перекладів чи має бути ще підпис обов’язково ?
-
Доброго дня усім. Чи потрібна довідка про несудимість також для common-law партнерки, якщо я головний аплікант?
-
За стільки, за скільки ви хочете отримати бали за досвід роботи. Пропустив, що ви не основний. Не потрібно взагалі в такому випадку
-
Дякую
-
Довідка потрібна усім, хто старше 18 і подається з вами