Імміграція до Манітоби
-
Цікавить питання, як довго провінція повертає кошти за номінацію? І чи треба самому щось для цього робити?
-
Цей список для подачі на федеральний етап.
-
Список документів на номінацію не відкривається із сайта. Буду вдячна якщо хтось перешле у форматі pdf.
-
#document #документ Ще раз залишу тут лінк на список документів для отримання номінації. Там вказані вимоги до документів, в тому числі і переклад. immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/apply/laa/
-
Це перелік документів на федеральний рівень, мені потрібно для номінації. А за лінком із сайта не завантажується.
-
Я знаю, а меня потрібно для номінації
-
Прямо над посиланням є пдф файл в тому самому повідомленні…
-
Дякую, зрозуміла .
-
Доброго дня. Чи хтось знає які діють умови щодо роботи після отримання номінації. Читав тут в чаті що змінити роботу краще вже після подачі на ПР, чи можна якийсь час не працювати або працювати на пар тайм, і чи можна виїзжати з країни/провінції?
-
Це не правда. Для SWM ви постійно повинні працювати аж до отримання ПР. Ви можете їздити у відпустки, але повинні бути працевлаштовані. Щодо спецвибірки, то там трохи інакші умови
-
Доброго дня, Скажіть будь ласка де можливо точно дізнатися за свій NOC ?
-
Зверніться до роботодавця
-
То моєму старшому сину також брати, підкажіть, будь ласка. 18 виповнилося вже тут, цього року. Тобто лишили Україну, коли йому було 17
-
По SWM: Роботу можна змінити зі схвалення офісу Імміграції. Не можна якийсь час не працювати або на парт тайм. Виїжджати з країни/ провінції можна хіба що у відпустку. Спецвибірка: Після роботи 6 місяців праці можна міняти роботодавців без дозволу провінції. Тимчасово не працювати або працювати на парт тайм також можна. Виїжджати можна і на довший термін. Єдине, що мені здається, офіс імміграції може задавати незручні питання з приводу вашого financial stability та settlement plan, якщо не працювати або виїхати на довго з країни. Може хтось має більше досвіду та додасть прикладів.
-
Я вже отримала Employment letter, але там вписана тільки моя посада, але не NOC.
-
noc.esdc.gc.ca/Home/Welcome/4d655901c5a8499d8af705bb2a3aee03?GoCTemplateCulture=en-CA Ось тут можна
-
я не брала, ситуація та сама. 18 йому виповнилося тут
-
Дякую!
-
А біометрію ваш син здавав вже в Канаді?
-
Дуже уважно, в групі працюють скамери, дівчинка чи не дівчинка Franka. @Franka307. Розмови на три дні, потім впарюють якісь інвестиційні скам.
22 Jan 2023, 05:40
58650/234728
41 minutes ago