Імміграція до Манітоби
-
Прикріплюють два дипломи і два додатки. То буде pdf файл, краще більше, ніж менше 😁
-
У мене також диплом бакалавра є, також відразу на двох мовах… Тобто краще відразу все?)) І свідоцтво, і бакалавра, і магістра ?)) А якщо навчалась в одному ВУЗі не довго, проте маю лише копію довідки з нього…то теж треба додавати? Оригінал довідки забрав ВУЗ, у якому вже дипломи отримувала
-
Народ, прохання: якщо ваші кейси цікаво та нестандартні, то тут пишіть, а не мені у приват. Іншим також цікаво почути 😂 ваші пригоди та порадити, як вийти із ситуації.
-
У мене ще просили диплом бакалавра, але в університеті його не давали, то мусів писати лист пояснення, що не виробляв диплом бакалавра, бо зразу йшов на магістра.
-
Так, мій диплом і додаток відразу на двох мовах Дякую!
-
Так. Але має бути переклад диплому та додатків. Хіба є на двох мовах одразу, тоді не потрібно
-
ви праві, це рулетка але відомості про неакредетовані вузи подавались до них, може і спрацює
-
Тобто вірно розумію, що якщо йдемо по програмі SWM, то просто вказуєш те, що маєш, без підтвердження WES? Тобто, для прикладу, мій магістерський диплом з перекладом без евалюації, вірно? Ну + свідоцтво про повну середню освіту з передкладом
-
Якщо вуз був неакредованим, то записів може і не бути
-
то зробіть запит в мін освіти, в архіві мають бути відомості
-
Так. Коледж 4 роки навчання після 9 класу
-
Це якщо у вас тільки коледж. Якщо ще є університет то це дві post-secondary program
-
якщо нема, то може ви батько 3х дітей, або у вас на піклуванні перебувають інваліди 1-2 группи , ви сам виховуєте дитину , або волонтер - це все законні варіанти
-
У вас коледж був після 9 класу?
-
Дяка
-
В додатку до диплома чітко написано термін навчання 3 роки і 10 міс.
-
Я розумію, ми нещодавно робили завірення WES і вони це оцінюються як другу освіту. Коледж від 3х років іде на рівні з бакалавром.
-
В мене в дипломі "молодший-спеціаліст" вказано
-
Це йде на рівні балакалавру - диплом 3 роки.
-
І хто вже робив собі аплікацію на EOI
22 Jan 2023, 05:40
5877/230166
less than a minute ago