Імміграція до Манітоби
-
Якщо переклад зроблений в Україні за усіма стандартами, його у Канаді додатково завіряти не треба ж?
-
Це обов'язковий документ. Якщо не не має фотокопії та повністю загублене і не можете віддалено відновити, то треба буде замість свідоцтва підкріпити лист з поясненнями, що свідоцтво загублене, а відновити можна тіки особисто в Україні, куди ви, скажемо так, не збираєтесь найближчим часом з усім зрозумілих причин.
-
Як можна підтвердити досвід роботи, якщо не було оформлено ФОП в Україні, але є історія роботи на Upwork?
-
Ніяких податків, просто робота
-
З оплаченими податками?🙄🤔
-
Я думаю що це ще гірше ,якщо ви працювали ,але не сплачували податки ,то це зіграє в іншу сторону.
-
Якщо вам ще не зрозуміло, що так не прокатить, то пробуйте.
-
Всі хто вище цього балу получили запрошення для подачі доків.
-
Можливо, можна підтвердити сам факт праці на Upwork?
-
Підкажіть будь ласка. Тут остання вибірка SWO мінімальний бал 616. Це взагалі як??
-
М. Ну з ухилянням від сплати податків думаю ніяк.
-
Ну це для LAA 60 бальна система, щоб отримати запрошення на подачу. А далі як рахується? Які критерії отримання саме номінації
-
В SWO 60 бальна система
-
Так, але ж це SWO, де немає постійної роботи. Як назбирати 616
-
Так у цьому випадку ж було важливо підтвердити сам досвід роботи, а не досвід сплати податків
-
Завантажити всі необхідні документи і чекати коли перевірять правдивість наданої вами інформації.
-
Мій здавав у Торонто аеропорту, як прилетіли до Канади.
-
Я чекаю з 23 лютого
-
Для підтвердженням досвіду роботи не в Канаді достатньо реферанс леттер, ніяких податкових документів не потрібно? Дякую
-
Його там не пишуть, ми звертались до служби підтримки від компанії
22 Jan 2023, 05:40
58799/228938
2 minutes ago