Імміграція до Манітоби
-
Дякую, буду питати)
-
Ну Манітоба вже на 2023 рік підняла кількість номінації на +50%.
-
Не на ПР а тільки на номінацію
-
Є у кого- небудь шаблон листа-підтвердження про працевлаштування віл роботодавця? Поділіться, будь ласка
-
Ось мій лист
-
Так
-
Ще збираю документи )
-
Доброго ранку! Чи достатньо в листі від роботодавця про рівень мови одного речення, що він є достатнім чи ще щось треба розписати? Поділіться досвідом хто знає чи робив, будь ласка.
-
У мене чоловік теж в maple leaf
-
Ви вже подаєтесь ?
-
Це лист для подачі на піар?
-
Достатньо
-
Пощастило чи Ви щось платили?
-
Вітаю! Хто оформлював новий паспорт у Консульстві або на виїзній сесії консула, яким чином забирали паспорт? Наприклад, сплачується доставка з України до Консультва (DHL), і тоді треба писати лист Консульству із заявою, надсилати з ним оплачену квитанцію та чекати запрошення щоб забирати? Або оплатили і просто чекати запрошення? І також може хтось обирав безкоштовну доставку дипломатичною поштою, чи справді 3 місяці йде чи довше?
-
Можливо, щось змінилось. Мене попередили, що це на мій ризик, що лист може десь загубитись, але це все одно дешевше, ніж ще раз летіти до Торонто
-
Розумію. Але сказали лише особисто забирати. І як варіант якщо консул буде їхати в Вінніпег і паспорт в них то можна попросити привезти.
-
Тільки одразу підписав документ, що вже отримав паспорт, дату вони потім самі дописали мабуть
-
Не писав нічого
-
То нормально. Дякую за відповідь. А Ви писали заяву якусь у Консульство щоб так відправили?
-
Це не звичайний лист, це експрес-пошта від Canada Post
22 Jan 2023, 05:40
58855/229857
11 minutes ago