Імміграція до Манітоби
-
Це якщо у вас тільки коледж. Якщо ще є університет то це дві post-secondary program
-
якщо нема, то може ви батько 3х дітей, або у вас на піклуванні перебувають інваліди 1-2 группи , ви сам виховуєте дитину , або волонтер - це все законні варіанти
-
У вас коледж був після 9 класу?
-
Дяка
-
В додатку до диплома чітко написано термін навчання 3 роки і 10 міс.
-
Я розумію, ми нещодавно робили завірення WES і вони це оцінюються як другу освіту. Коледж від 3х років іде на рівні з бакалавром.
-
В мене в дипломі "молодший-спеціаліст" вказано
-
Це йде на рівні балакалавру - диплом 3 роки.
-
І хто вже робив собі аплікацію на EOI
-
Зараз щоб підрахувати бали не знаю який варіант ставити, пост секондарі 2 роки чи 3 роки і більше...
-
Тут є ті хто закінчував коледж (після 9 класів)? Питання ось в чому, за перший навчальний рік (9-10 міс.) в коледжі ми закінчили типу школу (10-11 клас) а потім 3 навчальних роки було вже за спеціальністю.
-
Ключове слово акредитований. На момент закінчення (2008 рік) акредитації не було і я цього не знала і мені було байдуже. Працювала після університету в міжнародних компаніях в Україні та Європі і нікого не цікавив той диплом. А тут «приїхали»
-
Не важливо, якщо ви завершили акредитований вуз після 2004 року, то всі дані є у міністерстві освіти України.
-
Дякую, бо мого університету вже не існує, хоча освіта гарна і сам диплом міжнародного зразка. От тільки його неможливо офіційно оцінити бо вуз недержавний був 😣
-
Від 14 років повинні здати
-
По CUAET діти не здавали біометрію, тут так само? Чи дітям треба вже на ПР буде здавати біометрію?
-
Не вимагають, тільки для тих, хто йде через ЕЕ. immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/apply/laa/
-
Не можу знайти інформацію про дипломи. Чи достатньо для SWM просто диплом + переклад? Або потрібно робити валідацію?
-
Пропустять на літак без всякого вп. Отримати вп на місті можна, але довго його чекати.
-
А в транзитній зоні в аеропорту Торонто можно отримати work permit? Чи потрібно обов'язково вийти з неї?
22 Jan 2023, 05:40
5888/233369
less than a minute ago