Імміграція до Манітоби
-
Скажіть будь- ласка, якщо людина - іноземець, і робить довідку з України про несудимість, то теж так довго треба чекати?
-
Дякую
-
довідка дійсна 1 рік.
-
І я питала в укр посольства на імейлі то сказали місяць готується
-
Хто вже отримав номінацію, поділіться інфою як робили переклади документів тут чи в україні+ завірили на місці. Бо отримав запрошення на заповнення фулл аплікації і не знаю як краще зробити. Буду дуже вдячний! На офіційному сайті пише що має буду сертифікований переклад🤷♂
-
А просто витягу , та перекладу не достатньо ? Обовʼязково через консульство ?
-
Тобто витяг електронний , та його переклад с печаткою перекладача ,вірно?
-
Не потрібно. Витягу достатньо.
-
Так цей витяг через МВС , ще треба через консульство завіряти ? Боже
-
писала раніше людина що нічого не завіряла і отримала ПР. Тому достатньо витягу, там є код згідно якого можна перевірити дійсність
-
менше хв моя завантажилася на сайті
-
Дякую .
-
Так
-
тоді шукайте слово permanent в контракті чи довідці і підете через SWM
-
Доброго дня. А якщо вказано тільки від коли почав працювати?
-
Доброго дня. Мій чоловік іноземець запрошував довідку з України через посольство, отримав десь за місяць. Я пам'ятаю, що на сайті посольства десь вказано 'типовий строк місяць, але зараз через війну можемо робити довше'. Можливо, інформація про чотири місяці пов'язана з цим, комусь довелось чекати.
-
Якщо ви йдете по SWM, то роботу можна змінити виключно після AOR, повідомивши офіцера. Якщо ви будете підняти роботу під час розгляду номінації, є ризик ,що відмовлять, бо основний із критеріїв для SWM ongoing employment 6 months for the same employer
-
А змінювати роботу можна?
-
Дякую
-
Дякую
22 Jan 2023, 05:40
58902/228941
24 minutes ago