Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. А якщо вказано тільки від коли почав працювати?
-
Доброго дня. Мій чоловік іноземець запрошував довідку з України через посольство, отримав десь за місяць. Я пам'ятаю, що на сайті посольства десь вказано 'типовий строк місяць, але зараз через війну можемо робити довше'. Можливо, інформація про чотири місяці пов'язана з цим, комусь довелось чекати.
-
-
В мене частина документів була перекладена в Україні. Решту перекладала тут через ліцензованого перекладача. Можу надати контакти у особисті, якщо бажаєте.
-
Доброго дня. Хтось знає де можна перекласти документи з Польської на Англійську?
-
А на номінацію які потрібні будуть документи?
-
Закріплені повідомлення
-
Доброго дня, в мене є запитання на рахунок work experience Як досвід роботи взагалі приймають? Там має бути відповідність до якогось teer? Бо я офіціант в Канаді і маю відповідний досвід роботи в інших країнах Чи буде рахуватися такий досвід роботи чи це в Канаді рахується як некваліфікована робота і таке не приймають?
-
Це я шукала для себе інформацію в пошуку, і хотіла запитати деталі) це старе повідомлення. Довідка дійсна рік, виготовляється близько місяця в консульстві.
-
Якщо ви маєте на увазі, як можна основному апліканту отримати бали за попередній досвід роботи (в тому числі за кордоном), якщо подається за SWM, то досвід роботи може геть відрізнятися від того, чим ви займаєтеся тут, у Канаді. Головне — це мати листи на офіційних бланках з попередніх робіт, що тривали понад 1 рік і були офіційними, в яких би підтверджувалася ваша робота на певній посаді, були вказані обов'язки та зазначено, що то була робота на повний день з такої-то по таку-то дату. Ну, і щоб був телефон і електронна адреса контактної особи, яка за необхідністю могла б відповісти на запит офіцера і підтвердити надану в листі інформацію.